cum se trece la noul forum? trebuie sa trimiteti vre-un mail? ca mie nu-mi vede paroala
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
cum se intra in noul forum
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)
-
Taguri: Nimic
de ce nu se poate loga userul : ursuleanvasile ?
nici cu parola noua !
apare textul :
vBulletin Message
You have been banned for the following reason:
No reason was specified.
Date the ban will be lifted: Never
.
Comentariu
o fi mai bun dar probleme sunt de numa..ban,adresa mail gresita ,nu poti sa te loghezi sau sa resetezi vechea parola asa cum ti-a fost cerut...
Comentariu
A mai ramas un singur admin, Clau are de asemenea probleme de logare. Probabil e o eroare pe undeva ... sau poate nu ...
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5863
- Fălticeni
- 64
Likes given: 991Likes received: 1558
mi am schimbat nick ul ca sa pot intra...p ma siiof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Mai la mine a mers din prima, trebuie sa asteptati sa va trimita mail-ul cu parola sa va puteti loga si dupa aia va schimbati parola.Sanwei F3 PRO--------------.----.-----.------------------XVT Black Knight 7
LOKI T3 High Speed Carbo ---.----Backup---------Palio AK47 RED
LOKI T3 High Speed Carbo-------------.--------------Palio AK47 BLUE
Comentariu
exista vreun buton de vizualizare mesaje noi, asa cum exista in varianta precedenta? era foarte util
Comentariu
De doua zile ma tot chinui si nu reusesc sub nici o forma.Nu intele de ce a trebuit schimbat!!!!! De fapt ce ma mai mira,asa-i la noi la romani,cand merge ceva,trebuie sa vedem de ce merge si sa F....... meciul
Comentariu
Macar traduceti-l naibi,ca nu toata lumea se descurca in egleza.Sa inteleaga lumea ce trebuie sa faca
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1858
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 36Likes received: 56
se pare ca am putut sa ma logez !
dar puneti limba romana ,
nu stiu cum dau sa vad numai mesajele necitite, cum era o casuta portocalie la mesajele necitite !Ultima editare de ursuleanvasile; 12.dec.2010, 15:56.Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
Trebuie sa intelegeti ca e la inceput si ca inca se mai lucreaza la el, RELAX !Sanwei F3 PRO--------------.----.-----.------------------XVT Black Knight 7
LOKI T3 High Speed Carbo ---.----Backup---------Palio AK47 RED
LOKI T3 High Speed Carbo-------------.--------------Palio AK47 BLUE
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1858
- 51
cum sa fac sa apara ora postarii , cea reala ?Ultima editare de ursuleanvasile; 12.dec.2010, 16:03.Blade: SCHLAGER CARBON OF+
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1858
- 51
eu am intrat cu nume vechi si parola noua din mail,
dar aseara nu am reusit si acuma merge , poate a facut ceva administratorul pt. asta.Blade: SCHLAGER CARBON OF+
Comentariu
RELAX ,RELAX,dar nu inteleg ce nu era bine inaite,sau cu ce-i mai bun acuma !!!!!!!!Sincer nu vad nici o diferenta decat ca este o abureala ce-i acuma.
Comentariu
maestru- 21.mai.2007
- 1877
- Plymouth UK
- 52
Likes given: 113Likes received: 45
La mine a mers din prima.Eu zic un pic de rabdare,intotdeauna cand implementezi un program nou,apar si mici"probleme"care se rezolva !
Comentariu
Salut,
Nu am primit mail cu noua parola si vad ca nu-mi recunoaste nici adresa de mail. Userul meu era Razvan, iar adresa de mail ttrazvan la yahoo dot com
Comentariu
Postat în original de Razvan Tecuschi Vezi postSalut,
Nu am primit mail cu noua parola si vad ca nu-mi recunoaste nici adresa de mail. Userul meu era Razvan, iar adresa de mail ttrazvan la yahoo dot com
Ati fost preveniti din vreme sa va actualizati adresele de email.lemn: Primorac Carbon black tag
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
organizator tehnic- 14.sep.2009
- 1148
- Iași, România
- 54
Likes given: 514Likes received: 122
Trebuie să ne bucurăm ca forumul suscită atât de mult interes încât ?i face pe unii să comenteze aiurea. Să-i lăsăm în pace pe valentin și clau, nu este ușor travaliul pe care l-au început și care nu se știe când se va termina.
Atenție mare la conturile email cu care sunteți înregistrați pe forum. Căutați și în spam/junk.TB ZLF & T05/T05FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:43.Procesare...X
Comentariu