Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Linkuri catre exercitii de antrenament
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Membru Fondator AmaTur
- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
pe acest site gasiti miscarile din tenis de masă filmate din mai multe unghiuri. e destul de interesant mai ales pentru cine vrea sa le invete bine. pacat ca nu merge intotdeauna
http://cbt-tibhar.spingate.de/
mai puneti si voi niste adrese pt antrenamente.Lemn : Donic Crisan Titanium
FH : Donic Sonex JP : rosu
BH : Donic Sonex : negru
www.versuri-muzica.tk
Comentariu
care stiti si care aveti bineinteles.Lemn : Donic Crisan Titanium
www.versuri-muzica.tk
Comentariu
Postat în original de filope acest site gasiti miscarile din tenis de masă filmate din mai multe unghiuri. e destul de interesant mai ales pentru cine vrea sa le invete bine. pacat ca nu merge intotdeauna
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Postat în original de RazvanPostat în original de filope acest site gasiti miscarile din tenis de masă filmate din mai multe unghiuri. e destul de interesant mai ales pentru cine vrea sa le invete bine. pacat ca nu merge intotdeauna
da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine (daca nu te superi)
Comentariu
L-ai vazut la contre pe rever cum schimba unghiul loviturii? Acest lucru nu l-am vazut pe nici o incalzire.
Comentariu
Stimate D-le Filo !
Permiteti-mi sa fiu de acord cu Razvan!!! Lucian Blaszczik nu are ce cauta pe un site de demonstrat loviturile perfecte!!! E un Paradox!!! Blaszczik chiar are lovituri foarte incorecte, la fel si Schlager ! Cred ca cei de la "Spinfactory" Ori nu au avut bani sa plateasca un jucator care are cu adevarat lovituri corecte!! ..Shi lista poate cuprinde: Vladimir Samsonov, J.O Valdner........and so on, inclusiv Adrian Crisan !! Ori Blaszczik are contract cu Tibhar si au fost obligati sa-l foloseasca pe el!!!
Una peste alta,,consider ca au facut o mare greseala cu Blaszczik!!!!! Chiar Incredibila!" My Spin = Too Fast Too Furious Too Wild "
Comentariu
nu stiu daca corectitudinea loviturilor este esentiala dupa parerea mea,mai importanta este eficienta,urmariti reverul lui catalin creanga,care este total incorect dar extraordinar de eficient si cu asta am terminat maine am concurs si vreau sa fiu pe podium,va mai rog inca odata sa fiti alaturi de mine va veni vremea cand am sa-mi dezvalui si identitatea,dar deocamdata din motive obiective nu pot va multumesc anticipat si va urez noapte buna
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Postat în original de pingpongnu stiu daca corectitudinea loviturilor este esentiala dupa parerea mea,mai importanta este eficienta,urmariti reverul lui catalin creanga,care este total incorect dar extraordinar de eficient si cu asta am terminat maine am concurs si vreau sa fiu pe podium,va mai rog inca odata sa fiti alaturi de mine va veni vremea cand am sa-mi dezvalui si identitatea,dar deocamdata din motive obiective nu pot va multumesc anticipat si va urez noapte buna
Comentariu
ce este chiar asa secret identitatea ta?)Lemn : Donic Crisan Titanium
www.versuri-muzica.tk
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:09.Procesare...X
Comentariu