vand Lemn JOOLA CARBON , NOU , Greutate: 85 g | Dimensiuni: 152x158 mm ; Grosime: 7 mm ; structura: 7 straturi ( 5 lemn+2 carbon); Vitez?: 8,7 Control: 8,7 Flexibilitate: 9,3; maner concav ; imbunatatit fata de starea lui initiala : fetele, maner si cant lacuite, cant protejat contra loviturilor(usoare.... ) cu folie poliuretan ; pret fix 100 lei
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Joola carbon all + , nou
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Sunt bune pt un joc off-?cu ce fețe as putea sa il imperechez k sa al fac mai agresiv?
ms'Just play table tennis....but try to find the perfect paddle 4 you!'
FH:donic coppa max
blade:donic waldner diablo senso st
BH:donic coppa max
Avem un spamer nou?
Moni tu cam vrei sa le cumperi pe toate .
Mie mi-e cam teama sa iei un avertisment!!!
Comentariu
Ma interesez si eu inainte sa cumpar nu?Am dreptul...decat sa iau la graba si fara sa fiu informata si dupa sa regret....eu vreau lemnul asta si sa pun fețe nianmor pe el...'Just play table tennis....but try to find the perfect paddle 4 you!'
FH:donic coppa max
blade:donic waldner diablo senso st
BH:donic coppa max
Comentariu
dac-ati pune 2 fete bune m-ar interesa...chiar,nu gasiti 2 fete potrivite?tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
curios ....
Postat în original de monicad Vezi postMa interesez si eu inainte sa cumpar nu?Am dreptul...decat sa iau la graba si fara sa fiu informata si dupa sa regret....eu vreau lemnul asta si sa pun fețe nianmor pe el...
oricum, iti doresc succes si perseverenta, fara de care nu se poate in acest sport sau pe acest forum !orice om (tenisman) are o parte buna in el - proverb canibal
Comentariu
Postat în original de bubu ruz Vezi postdac-ati pune 2 fete bune m-ar interesa...chiar,nu gasiti 2 fete potrivite?
oricum, se gasesc multe lemne si fezte pe forum, doar sa ai rabdare sa cauti .orice om (tenisman) are o parte buna in el - proverb canibal
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:18.Procesare...X
Comentariu