Salut!Am 2 lemne nou achizitionate:Bty Kong Linghui Special si Bty TBS-vreau sa lipesc Tenergy 05 pe ambele,dar nu am speed glue,ci doar Xiom I-Bond(pe baza de apa).Este potrivit acest lipici pentru a-mi da seama de proprietatile acestor setup-uri?Astept pareri pertinente.Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sfat lipire fete
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Sfat lipire fete
Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram IancuTaguri: Nimic
Fetele tenergy fiind fete de generatie noua se lipesc pe lemn cu adeziv pe baza de apa ,asadar nu faceti nici o greseala daca procedati in acest fel. Tenergy prin definitie au o viteza si un spin foarte mare care ( sper sa nu gresesc prea tare) cred ca la ora actuala sunt cele mai "evoluate" in bransa - dealtfel si pretul o spune.
Succes !BTY Michael Maze
Tenergy 05 / Omega IV Pro
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Postat în original de jhon Vezi postSalut!Am 2 lemne nou achizitionate:Bty Kong Linghui Special si Bty TBS-vreau sa lipesc Tenergy 05 pe ambele,dar nu am speed glue,ci doar Xiom I-Bond(pe baza de apa).Este potrivit acest lipici pentru a-mi da seama de proprietatile acestor setup-uri?Astept pareri pertinente.Multumesc.
Si eu folosesc Xiom I-Bond cu Tenergy pe lemne BTY si nu am obiectii, este un lipici mai usor de uniformizat decat clasicul lipici pe baza de apa Free-Chack de la BTY.
A, si sa nu uiti ca exista si folii dublu adezive, care sunt mult mai sigure, dar care nu permit intinderea fetelor uzate sau date cu booster.TsE
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.ro