Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ocupatie ciudata a unui amator de tenis
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
este un truc bun de stiut la petreceri
dar mai intai trebuie sa`l intelegeti
daca vad ca lumea este interesata
il voi demasca
Comentariu
Interesanta treaba.Acuda S1 Max / Nittaku Septear / Acuda S2 2.0
Stiga Boost TC / Stiga Tube Carbo / Acuda S1 Max
Comentariu
dupa operatiile de adunare ,scadere si inversare ,reiese acelasi numar al paginii si al cuvantului ?
Comentariu
Postat în original de midnight8080 Vezi postdupa operatiile de adunare ,scadere si inversare ,reiese acelasi numar al paginii si al cuvantului ?
---------- Post added 22-Feb-2011 at 14:22 ----------
Postat în original de zaphael Vezi postDap, orice numar de 3 cifre alegi tot 1089 rezulta.Acuda S1 Max / Nittaku Septear / Acuda S2 2.0
Stiga Boost TC / Stiga Tube Carbo / Acuda S1 Max
Comentariu
raspunsul tipei la un moment dat trebuia sa fie : lasa ca aleg din cele 200 de cuvinte care imi trec prin cap ... : ))
Comentariu
Omul are doua carti in care, la pagina 108, al 9-lea cuvant, este "despre". Restul este matematica pura. Domnisoara nu alege cuvantul asa cum i sa promis la inceput, ci constata ca acel cuvant corespunde cu ceva ce a fost manipulata sa creada ca a ales.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Ma indoiesc ca a stat cineva sa caute 2 carti la care cuvantul 9 de la pagina 108 e "despre". Eu cred ca a invatat 2 cuvinte, ambele corespunz?nd coordonatelor de mai sus din fiecare carte si in functie de ce alege doamna, ii serveste cuv?ntulMarc Barbu
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:36.Procesare...X
Comentariu