Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Dr. Neubauer Super Block

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Dr. Neubauer Super Block

Rosii sau negre,ox;1,6;2,1-poate sa-mi aduca pe comanda un prieten care vine in tara pe 22 decembrie, la pretul de 20 euro fara transport;comenzi pana vineri 17 decembrie, in cazul in care pretul vi se pare bun...
    Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
    "Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu

Dr.Neubauer si-a epuizat cam de un an stocul! Sa nu fie din acelea brute,ramase pe stoc in china si comercializate pe www.eacheng.net, dupa interzicerea celor friction less! Calitativ se ridica doar la nivelul ierburilor chinezesti de 4-5 euro bucata.Am avut un SB OX in probe si stiu ce zic!
    Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
    Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Originale sau chinezarii(copii aproape perfecte,dar f.f.proaste)???????????
      Blade TESTE
      Fh TENERGY
      ​Bh IARBA UZATA

Comentariu

Nu le poti numi imitatii, sunt fete brute produse de Dawei, care in Germania erau tratate pentru a deveni friction less. Matrita a ramas in China si baietii ii dau bataie!!!
        Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
        Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Sincer,nu stiu,ca nu folosesc,dar am sa-l pun sa intrebe daca sunt originale;cum aflu,va zic-dar pretul e ok?
          "Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu

Comentariu

Am vorbit si mai sunt pe stoc rosii de 0,6 si 1mm;sunt originale,de la un magazin din Franta,de altfel mi-am comandat si eu niste tricouri,sorturi si o geanta de la Butterfly;daca e cineva interesat...vineri sau sambata dimineata se duce sa le cumpere.Mai sunt si altele de la Dr Neubauer,cele interzise,tot la pretul acesta.

Comentariu

Azi e ultima zi in care puteti comanda,maine dimineata le cumpara...

Comentariu

Risca tu si cumpara cateva.(sfat :sa fie rosii si evental ox si max 0.6).Le faci poze ,le postezi la vanzare si garantat le dai dupa aceea la un max 100 lei.(vezi sa fie originale)
                Blade TESTE
                Fh TENERGY
                ​Bh IARBA UZATA

Comentariu

Pai deja am 3 comenzi pt rosii de 0,6(ca OX nu mai sunt),le iau numai pe astea...

Comentariu

Topic inchis

Comentariu

sunt bune pentru anti spin dar te si incurca daca nu sti sa joci cu ele

Postat în original de jhon Vezi post
                      Rosii sau negre,ox;1,6;2,1-poate sa-mi aduca pe comanda un prieten care vine in tara pe 22 decembrie, la pretul de 20 euro fara transport;comenzi pana vineri 17 decembrie, in cazul in care pretul vi se pare bun...
                      Blade: kiso hinoki VII
                      Fete:BH Joola samba+ FH Tibhar nimbus sound
                      tel.0741118700

Comentariu

Topic inchis

Comentariu

Procesare...
                        X