Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Cu ulei. Dai un strat cu pensula, lasi sa se imbibe pana se ususca, si cam asta e. Cauciucul se inmoaie si vei avea atat spin cat si viteza mai mare. Poti repeta operatia insa fiecare unsoare iti va scurta durata de viata a fetei.
A mers intrucatva,desi mie sincer,nu mi se pare mare diferenta,dar e o usoara imbunatatire!Sau poate am dat eu cu prea mult ulei,caci nu s-a absorbit tot ,desi am lasat-o la uscat 2 zile...
'Just play table tennis....but try to find the perfect paddle 4 you!'
FH:donic coppa max
blade:donic waldner diablo senso st
BH:donic coppa max
eu pot spune ca am facut acest proces ... am dat de 4 ori si am asteptat cam 30-60 min pasa disparea uleiul. Intradevar uleiul a inmuiat cauciucul si acum are spin cat despre durata de viata ce pot spune inca nu da semne de "oboseala".
Reteta cu ulei de floarea soarelui am incercat-o si eu 2 zile la rand in straturi subtiri pe o fata Donic JO , nu s-a ridat dar nici nu am vazut vre-o imbunatatire remarcabila.e cu smirghel fin . A incercat cineva?
Din folclor am mai auzit ca ar merg
Acum ma gandesc sa o bag la microunde sau la infrarosii macar sa fie antitopspin.
Cred ca depinde de tipul de cauciuc, stare de uzura, etc.
Comentariu