Avem disponibilitati ptr. turneul final , DMS este unul din cei care vor sa faca treaba asta si vrem sa o facem cum trebuie , adica din timp , toate lucrurile organizate ca la carte , aici putem mentiona chiar si cazarea celor din provincie , el poate caza 4-5 persoane , eu mai pot caza 2 si mai gasim sustinatori care sa ajute cu treaba asta , cred . Ideea era sa-l facem pe parcursul a 2 zile ptr. ca nimeni nu ar dori sa joace 8-12 meciuri cu sufletul la gura si finala la ora cind trenul e deja in statie. propunerea era in felul urmator, sa tinem grupele si ce se mai poate in prima zi , si in cea de-a doua sferturi , semifinale si finala ca si acei care ajung acolo sa poata juca la valoarea lor.
Dorim de asemeni sa avem pe tot parcusul sa avem ceva de mincare , cafea , apa minerala , plata . Cautam sponsori ptr. aceasta , ptr. premii care trebuie sa fie mai consistente ca pina acum, doar este cel mai important turneu din 2006 si primul de altfel dintr-o serie pe care eu o vad lunga .
Ca raspuns lui Nicovala Cugir vin cu urmatoarele argumente :
1 nu e obligatoriu in București
2 ne sta in putere cred,sa-l facem cum ar trebui
3 sintem multi din București si toate trenurile trec pe aici dar, putem sa
venim si noi la Bistrița
4 avem o sala cu 9 mese , suficienta si buna .
5 intentionam sa aducem arbitri oficiali care sa nu permita servicii din
mina , si alte eventuale discutii si nereguli ce pot aparea pe parcurs .
Dat timpul care este foarte scurt si datorita faptului ca pe 16 care era o data f potrivita nu se poate tine ca este etapa in superliga nu ne ramine decit 9 care e mult prea devreme si 23 care , cu toti stim ca avem de pregatit cea mai importanta sarbatoare crestineasca si cu totii ar trebui sa fim in sinul familiei chiar si ptr. cei mai tineri dintre noi.
Revin si spun ca ar trebui sa-l tinem in Ianuarie cu tot fastul , si pina atunci cei care nu au B-uri si A-uri sa incerce sa le desfasoare ca aproape toti sa putem intra in cel final cu cele 8 concursuri obligatori , ptr . ca dupa cum s-a anuntat se vor scadea puncte importante acumulate cu greu de multi dintre noi .
Toti sintem dornici sa avem acesta incheiere , asa ca daca sint alte idei si mijloace , faceti-le cunoscute mai jos .
Rog pe cei care citesc acest post si se simt in masura sa ajute cumva acest concurs sportiv la care se poate face si reclama prin diverse mijloace , fluturasi , banere etc... sa ne contacteze.
sportul este sanatate , sanatatea inseamna viata
Dorim de asemeni sa avem pe tot parcusul sa avem ceva de mincare , cafea , apa minerala , plata . Cautam sponsori ptr. aceasta , ptr. premii care trebuie sa fie mai consistente ca pina acum, doar este cel mai important turneu din 2006 si primul de altfel dintr-o serie pe care eu o vad lunga .
Postat în original de NICOVALA CUGIR
1 nu e obligatoriu in București
2 ne sta in putere cred,sa-l facem cum ar trebui
3 sintem multi din București si toate trenurile trec pe aici dar, putem sa
venim si noi la Bistrița
4 avem o sala cu 9 mese , suficienta si buna .
5 intentionam sa aducem arbitri oficiali care sa nu permita servicii din
mina , si alte eventuale discutii si nereguli ce pot aparea pe parcurs .
Dat timpul care este foarte scurt si datorita faptului ca pe 16 care era o data f potrivita nu se poate tine ca este etapa in superliga nu ne ramine decit 9 care e mult prea devreme si 23 care , cu toti stim ca avem de pregatit cea mai importanta sarbatoare crestineasca si cu totii ar trebui sa fim in sinul familiei chiar si ptr. cei mai tineri dintre noi.
Revin si spun ca ar trebui sa-l tinem in Ianuarie cu tot fastul , si pina atunci cei care nu au B-uri si A-uri sa incerce sa le desfasoare ca aproape toti sa putem intra in cel final cu cele 8 concursuri obligatori , ptr . ca dupa cum s-a anuntat se vor scadea puncte importante acumulate cu greu de multi dintre noi .
Toti sintem dornici sa avem acesta incheiere , asa ca daca sint alte idei si mijloace , faceti-le cunoscute mai jos .
Rog pe cei care citesc acest post si se simt in masura sa ajute cumva acest concurs sportiv la care se poate face si reclama prin diverse mijloace , fluturasi , banere etc... sa ne contacteze.
sportul este sanatate , sanatatea inseamna viata
Comentariu