Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Robot tenis de masa, merita investitia?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Robot tenis de masa, merita investitia?

Merita sa investesc intr-un robot de tenis, ajuta aceasta masinarie la perfectionare sau mai mult strica ?

Am observat ca majoritatea il vand dupa o perioada de timp, de ce oare?
    Ultima editare de traian; 20.dec.2010, 07:36.
    Sanwei F3 PRO--------------.----.-----.------------------XVT Black Knight 7
    LOKI T3 High Speed Carbo ---.----Backup---------Palio AK47 RED
    LOKI T3 High Speed Carbo-------------.--------------Palio AK47 BLUE

Robotul e bun vreo luna-doua,pana iti perfectionezi loviturile pe care vrei sa le antrenezi.Acum,depinde cat de des dai la el-o data pe saptamana,cate 1 ora pe zi,etc.Doar ca trebuie sa faci miscarea corecta tot timpul,nu conteaza daca la inceput dai mult afara,sau in fileu(in functie de cum il programezi tu:sa-ti dea liftat,taiat,etc).E nevoie de rabdare.Succes!
    Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
    "Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu

Comentariu

Cred ca robotul e bun pentru o perioada mai lunga, dar cu antrenor si apoi completat cu jocul cu partener.
      Nu e bun ca substitut pentru partener.
      Blog de tenis de masă

Comentariu

Este foarte bun pentru ati corecta si ati imbunatati unele lovituri dar nu poate inlocui pe deplin factorul uman. Parerea mea este daca te hotaresti sa achizitionezi un robot este sa il combini cu parteneri cat mai diversificati pentru ati imbunatati cat mai semnificativ jocul. Un antrenor ar fi ideal pentru a creste cu adevarat.
        Timo Boll ALC
        FH: Tenergy 05 2.1
        BH: Tenergy 05 FX 2.1

Comentariu

daca esti incepator robotul e bun pt perfectionarea miscarilor!!!dar robotul trebuie folosit in paralel cu un antrnor care face cutie bine si un partener pe masura!!!!!!!!!!!!

Comentariu

Procesare...
          X