Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

DHS hurricane 3 neo

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• DHS hurricane 3 neo

Vand 2 fete DHS hurricane 3 neo (rosu si negru )--pt solutie pe baza pe apa; fetele au fost jucate 3 antrenamente (fara ciupituri, lovituri etc... ) sunt de grosime 2.1 si au fost lipite cu joola lex. Fata rosie are buretele curatat de lipici iar la cea albastra m-am oprit din cauza buricelor de la degete...

fetele au fost taiate pe un hurricane king si le dau impreuna la suma de 1.2 mil

-mai adaug la vanzare o fata albastra xiom vega elite, jucata max 2 saptamani , buretele lipit o singura data si acum curatat, impecabila... pret 650.000 (masuri - taiata pe bty ishlion)

Valabil doar pt. București -predare personala la mica intelegere prefer insa la top tenis arena
    0734951875 marius
    blade: Hurricane King
    2 x acuda s2

Salut, crezi ca putem sa ne vedem dupa sarbatori sa incerc un dhs III neo la top tenis arena ? sunt curios cum sare pe lemnul meu.

www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
    www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
    https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
    Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
    https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy

Comentariu

Postat în original de mariusce Vezi post
      ... iar la cea albastra m-am oprit din cauza buricelor de la degete...

-mai adaug la vanzare o fata albastra xiom vega elite

fete albastre? cred ca ai vrut sa spui negru
      Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
      FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
      BH: Tibhar Quantum X Pro Max

Comentariu

Probabil sunt albastru inchis - spre negru!
        Lemn- Bty Viscaria
        FH - TENERGY 05
        BH - TENERGY 80

Comentariu

Fata neagra dhs s-a rezervat, cat despre xiom vega elite am scris gresit fata fiind neagra si max ca grosime.

mentiune pt cei care mi-au dat pm si nu numai: prefer sa le dau celor care stiu despre ce este vorba cu fetele astea (dhs) si nu sa le lipesc, curat .. pentru teste, mai ales datorita faptului ca sunt diferite de cele euro-jap si imposibil de acomodat intr-o perioada de 30 min pt teste..
          blade: Hurricane King
          2 x acuda s2

Comentariu

Daca inteleg bine e cu 125 lei transport inclus cele ramase (rosu+negru=albastru)
            Da-mi te rog un mp cu latime lungime si grosime daca se vand si la provincie.
            Sarbatori Fericite!!!
            Ultima editare de D.D.; 28.dec.2010, 14:18.

Comentariu

Procesare...
            X