paleta este in stare foarte buna dar simt ca pt. mine care joc un pic cam departe de masa nu este tocmai ce am vrut eu
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
vand lemn carbo balsa x5, fete xiom vega europe si plasa pt robot
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
180 lemnul 100 fata si 180 plasa
sau pot sa fac schimb cu lemnul buterfly inerforce zlfUltima editare de clau; 11.ian.2011, 07:17.
Comentariu
Ma intereseaza plasa pt robot;pot sa vad poze?Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
salut jhon plasa este cea de 215 lei de la ttsport daca te intereseaza suna-ma 0722172976 si vedem la ce pret ajungem
sau daca ai vreun lemn bun (eventual diferenta) care sa-mi fie bun de ce nu?
si de facem sau nu ceva eu i-ti doresc la multi ani si un an mai bun decat astaUltima editare de clau; 11.ian.2011, 07:15.
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4639
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 244Likes received: 316
joola samba
joola samba ,doresc sa cumpar 2 fete joolasamba jucate putin astept oferteDAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Postat în original de Aurel Onut Vezi postPai si de ce pe topicul omului?
Comentariu
- 4639
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
asa este inca nu m-am dumirit cum sa postez un anunt scuze!!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Postat în original de alehandro Vezi postasa este inca nu m-am dumirit cum sa postez un anunt scuze!!Acuda S1 Max / Nittaku Septear / Acuda S2 2.0
Stiga Boost TC / Stiga Tube Carbo / Acuda S1 Max
Comentariu
- 4639
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
multumesc de sfat am sa incerc ,si chiar nu eram ironic !DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
eu am jucat cu lemnul dansului si intradevar arata impecabil . am luat de la dansul si fetele si sunt exact cum a spus.FH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
inca mai am lemnul daca intereseaza pe cineva dati un PM
---------- Post added 18 ian 11 at 12:38 ----------
lemnul il vand cu 150 lei
tel 0722172976Ultima editare de iulian micu; 18.ian.2011, 00:38.
Comentariu
daca nu are cine sa-l cumpere il schimb cu bty timo boll spirit si binenteles mai platesc diferenta daca lemnul arata bine
Comentariu
este valabil anuntul vand bty balsa carbo x5 sau il schimb cu bty timo boll spirit , tel 0722172976
daca cineva vrea foto cu balsa x5 sa-mi spuna si le pun . o zi placuta tuturor.
Comentariu
am jucat putin si cu un xiom axelo si mia placut deci pot sa fac schimb si cu un axelo si mai dau o diferenta
Comentariu
pune poze te rogLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2328
- Agnita
- 65
Likes given: 254Likes received: 351
M-ar interesa lemnul tau,daca e asa cum spune colegul tau,adica fara nici un fel de lovituri sau defecte.Sunt gata sa-ti ofer 120 ron+taxele transport,imediat!Csaba Zedler,Agnita.Da-mi un semn!I love table tennis !
Comentariu
ma scuzati a trebuit sa pun fotografiile de pe p.c.-ul lui cosmin ca la mine nu a mers , si m-am priceput atat de bine ca le-am pus de 2 oriUltima editare de iulian micu; 30.ian.2011, 22:47.
Comentariu
Postat în original de adishorul Vezi postcat de vechi este lemnul? Din poza nu imi dau seama este lemn concav (flared) sau drept(straight)?
Ofer si eu 120 plus taxele daca nu e mai vechi de 1 an.
Multumesc
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:37.Procesare...X
Comentariu