ce calitati au lemnele CARBON? prin ce se deosebesc de cele obisnuite?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
ce calitati au lemnele CARBON?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Lemnele cu carbon sunt mai rigide, saritura este mai uniforma pe suprafata, in general sunt mai rapide (nu toate) si iti ofera un feedback la maner mai mic decat cele din lemn pur.
Necesita o mana mai antrenata si ofera putere mai mare si viteza mai mare.
Totusi, cele de mai sus nu sunt general valabile, intrucat sunt si exceptii si mai sunt si alte materiale compozite care pot sa faca parte din compozitia unui lemn: fibre de kevlar, arylate, zylon, amestecuri carbo-kev, zylon-carbon, arylate-carbon etc., care modifica fiecare proprietatile, scopul fiind marirea sweet-spotului cu pastrarea proprietatilor lemnului pur.
Cred ca urmatoarea intrebare va fi: La ce foloseste marirea sweet-spotului?TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Sau si mai bine : Ce este ala Sweet-Spot? (se leaga totusi cele 2 intrebari oarecum )--=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
--=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--
Comentariu
m-a luat brusc febra tenisului...de vreo 4 zile ma culc pe la 6 dimineata....vroiam sa stiu cat mai multe despre paleta de tenis...inca mai caut dar am o configuratie:lemn donic cayman,bh palio ck531a,fh Friendship/729 Focus 3 Snipe...aici la fh inca mai caut ( ma mai gandeam la Palio CJ8000 Biotech 36-38?,Palio Macro Pro,Friendship/729 729-5,Palio Drunken Dragon ...)...dar in total paleta costa in prima varianta 43,5 $...ce parere aveti avand in vedere ca folosesc mingi taiate (chopping,nu? )pe fh si f.des pe bh si topspinul in forta pe fh cu care de obicei inchei punctul...astept pana adversarul greseste,mi-aduce mingea pe fh sau ma dau rapid spre stanga fsi finalizez in forta....imi place sa dau si mingi scurte la fileu...astept sfaturitibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Iarba aia Palio nu e cine stie ce, dar nu e rea. Lemnul e ok pentru stilul acesta de joc, poate putin cam rapid, dar trebuie sa ai si ceva viteza pentru FH. Fata de FH ar trebui sa fie ceva rapid sau macar cu potential de viteza si cu spin mare, de aceea iti recomand Palio Thor sau Blitz sau Xiom Vega Pro. Asta va creste pretul, dar merita.
Comentariu
organizator tehnic- 01.oct.2005
- 1178
- Cluj-Napoca
- 42
Likes given: 48Likes received: 154
Postat în original de bubu ruz Vezi postm-a luat brusc febra tenisului...de vreo 4 zile ma culc pe la 6 dimineata....vroiam sa stiu cat mai multe despre paleta de tenis...inca mai caut dar am o configuratie:lemn donic cayman,bh palio ck531a,fh Friendship/729 Focus 3 Snipe...aici la fh inca mai caut ( ma mai gandeam la Palio CJ8000 Biotech 36-38?,Palio Macro Pro,Friendship/729 729-5,Palio Drunken Dragon ...)...dar in total paleta costa in prima varianta 43,5 $...ce parere aveti avand in vedere ca folosesc mingi taiate (chopping,nu? )pe fh si f.des pe bh si topspinul in forta pe fh cu care de obicei inchei punctul...astept pana adversarul greseste,mi-aduce mingea pe fh sau ma dau rapid spre stanga fsi finalizez in forta....imi place sa dau si mingi scurte la fileu...astept sfaturiPrimorac Carbon
FH Dignics 09C
BH JOOLA MAXX
Comentariu
ca sa fii bun si sa pui probleme tre sa ai o paleta pe jocul tau...si d-le tycutz,nu cred ca jucati cu o paleta primita cadou sau una luata din bazar...de ex.am o fata friendship faster...cand tai migea cu ea parc-as picta pe bob de orez...multumesc celorlalti pt sfaturi...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
organizator tehnic- 01.oct.2005
- 1178
- Cluj-Napoca
- 42
Likes given: 48Likes received: 154
Pai asta iti zic sa mergi sa TESTEZI fete profi. Nu sa compari caracteristici asa in vid...
Si daca cu faster tai precum pictezi pe un bob de orez ce te face sa crezi ca folosind alta fata reusesti sa pictezi precum Picasso?
Pune un soft(faster si altele ieftine is bune) si invata corect loviturile. Pune iarba(oricare) si fa la fel.
Nu mai dati vine pe echipament ANTRENATI-VAPrimorac Carbon
FH Dignics 09C
BH JOOLA MAXX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:13.Procesare...X
Comentariu