Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
LOGO nou
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
(at)Antal Denes: as incerca, dar ma tem ca va semana cam mult cu logo-ul de la tt-shop.ro
Comentariu
postul 56 , prima imagine e cea mai reusita , dupa parerea mea .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
Postat în original de grasomega Vezi post(at)Clau: Doar mie nu-mi merge atasarea de imagini in Raspuns rapid? Imi lanseaza pagina cu upload la postimage.org, dar, dupa upload, in loc sa-mi puna link-ul in casuta de text, in fereastra respectiva imi intoarce pagina din tenisdemasa.ro pe care o browse-am eu.
Am cautat alte pluginuri, pentru imageshack sau photobucket dar nu se integreaza in pagina ca si asta. (trebuie copiat manual linkul de la poza).
Mai incerc.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
Multumim grasomega pentru logo-ul de pe forum.
Inca nu e definitiv, Cristi Cionoiu are inca o idee foarte buna pentru design.
De asemenea mai sunt si alte promisiuni din alte parti.
Dar pana una alta ramane acesta.lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Surpriza placuta noul logo .
O sugestie poate ar incapea si '' AmaTur '' cu litere colorate ?
Multumim .
Comentariu
Propun sa nu asociem acest forum complet cu Amatur.
Cateva dintre motive: aici nu se discuta numai despre Amatur, miscarea Amatur are deja o reprezentare web.
Valentin
Comentariu
Daca noul logo vi se pare ok, atunci pot sa ofer o versiune SVG, vectoriala, care poate fi folosita in orice situatie: bannere, postere, diplome etc.
Comentariu
Postat în original de Antal Denes Vezi postSurpriza placuta noul logo .
O sugestie poate ar incapea si '' AmaTur '' cu litere colorate ?
Multumim .
Cred ca, totusi, nu e bine sa amestecam logo-urile, dar afisarea unui logo in dreptul thread-ului va fi un punct in plus pentru miscarea Amatur.
Ce ziceti? Ma adresez tuturor, nu doar d-lui Denes...
Comentariu
senior- 05.dec.2005
- 415
- Liteni
Likes given: 0Likes received: 6
Postat în original de grasomega Vezi postCiprian Constantinovici are un logo fain pentru Amatur ca avatar in forum. Daca el vrea sa-l dea pentru utilizare comunitatii si cadem de acord ca e frumos si bun, poate, daca sunt de acord Valentin si Clau, sa-l punem ca poza in dreptul thread-ului Amatur.
Cred ca, totusi, nu e bine sa amestecam logo-urile, dar afisarea unui logo in dreptul thread-ului va fi un punct in plus pentru miscarea Amatur.
Ce ziceti? Ma adresez tuturor, nu doar d-lui Denes...BLADE: NITTAKU SEPTEAR
FF: XIOM VEGA EUROPE MAX
BH: XIOM VEGA EUROPE MAX
jucam tenis ... si asta ne ocupa tot timpul
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Asteptam reacti si mai ales acordul dl. George B. ca atare v-a apare numai pe sectiunea amatur ?
Comentariu
junior- 11.nov.2011
- 103
- Romania , București , Sector 4
- 24
Likes given: 0Likes received: 0
Comentariu
Multumim Andrei.xD , deocamdata a fost ales logo-ul propus de grasomega.
Daca apare un logo mai bun (recomandat de mai multi useri) nu vom ezita sa-l inlocuim.lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
junior- 11.nov.2011
- 103
- Romania , București , Sector 4
- 24
Likes given: 0Likes received: 0
Dnle.Clau o sa mai incerc sa mai fac si altele ( mai bune presupun )
P.S: Dnle.Grasomega le faceti in PhotoShop ?Blade : Dr.Alehandro
Forehand : Donic Bluefire M2 2.0
Backhand : Yasaka Rakza 7 Soft 2.0
Comentariu
Logo-urile si alte elemente grafice este bine sa fie in format vectorial, pentru a putea fi intinse oricat este nevoie, fara pierderea calitatii. Photoshop este un program de editare bitmap, deci rezultatul nu este redimensionabil fara pierderea calitatii.
Eu lucrez cu programele gratuite:
- Inkscape pentru vectori (echivalent, dar mai slab, al lui CorelDraw - cu asta am facut logo-urile),
- Gimp pentru Photoshop,
- Scribus (program de paginare - DTP) si Ghostscript / GSview cu diferite plugin-uri pentru diferite operatiuni de conversie intre formatele grafice sau vectoriale.
Mai exista si programele vectoriale comerciale Xara (3D text, Designer etc.), mai ieftine ca si Corel sau Adobe Illustrator.
De asemenea, se poate folosi si OpenOffice (LibreOffice) Presentation sau Impress si se salveaza PDF si apoi se importa in Inkscape daca e nevoie.
Cam asa fac, ca n-am bani de Corel, Photoshop si altele si trebuie sa respect licentele .
Comentariu
Si poate cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stii, Andrei, e ca un logo nu inseamna piratarea unor poze de pe net si atasarea unui textMarc Barbu
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:32.Procesare...X
Comentariu