Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

ANULAT - Turneu A - AMATUR + OPEN - 29 ianuarie 2011 CLUJ-NAPOCA

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ANULAT - Turneu A - AMATUR + OPEN - 29 ianuarie 2011 CLUJ-NAPOCA

LOCALITATEA: CLUJ-NAPOCA jud.CLUJ
    DATA: 29 IANUARIE 2011
    ORA: 09.00
    SALA: CARTIERUL ZORILOR
    ADRESA+INDICATII ACCES: STRADA PASTEUR NR.56
    TIP MESE DONIC PERSON 25
    NR. MESE: 10
    SPATIU DE JOC: excelent
    TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 9,00 - pana se termina
    NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: nelimitat
    TAXA PARTICIPARE: 35 ron= o apa+ ceai,cafea la alegere
    MATERIALUL DE PREMIERE: cupe loc. 1-2-3-4 AMATUR+OPEN si diplome loc 1-8
    SISTEMUL DE JOC: Sistemul clasic, cu grupe inferioare, grupe superioare si eliminatoriu, (seturi 3 din 5).
    INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: obligatoriu pe forum, pina in data 28.01.2011 orele 20.oo
    ORGANIZATORI:
    FOARTE IMPORTANT

1.-CONCURSUL SE VA DESFASURA ASTFEL:
    a.-08.00-08.45 validarea participantilor
    b.-09.00-14.00 se vor desfasura grupele inferioare la AMATORI
    c.-14.00-18.00 se vor desfasura grupele inferioare la OPEN
    e.-18.00-vor incepe grupele superioare la OPEN si AMATORI

ATENTIE: CONCURSUL INCEPE CU AMATURUL, IAR OPENUL VA FI DE LA ORELE 14.OO
    CINE DORESTE MANCARE VA ACHITA SUPLIMENTAR 10 LEI SI TREBUIE SA SPECIFICE PE FORUM.
    Ultima editare de toth laszlo; 10.ian.2011, 21:42.

Se inscrie David Zoltan Cluj-Napoca
    BTY-----Fx 05

Comentariu

Ban Peter Cluj-Napoca
      BTY-----Fx 05

Comentariu

Se inscrie organizatorul nr 2 Miron Mihai. :P )

Comentariu

Shuni și Mihai,
          Trebuie sa faceti ceva cu temperatura din sala. Cateva grade in plus nu ar strica.
          Ce ziceti?
          Hurricane III (by Nittaku)
          Jun Mizutani ZLC
          Nittaku Hammond Z2

Comentariu

35 de lei...o apa+un ceai?......hmmm,parca nu prea seamana a concurs de amatori,no offense
            BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
            FH - TENERGY 64
            BH - XIOM VEGA EUROPE

Comentariu

Sunt de acord cu victorache legat de pret!Unde ajungem in ritmul acesta?Probabil ca benzina se vor scumpi si turneele!
              Lemne: DHS Hurricane Long W997
              FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
              BH: DHS GoldArc 8

Comentariu

inainte de a veni la sala beti vreo 200 ml de tuica de pruna si se rezolva cu caldura din sala.

Comentariu

Valentin cu caldura chiar nu putem face nimic, daca ii pana acolo faci cum a zis shuni, daca nu ii bine nici atunci: resou de acasa + prelungitor pt curent ca la noi ii scump. Iar in legatura cu 35 taxa de participare nu vreti sa veniti voi si sa organizati turneu sa vedeti cat de usor ii???? sau vreti sa va pun mesele afara sau sa jucati pe bezna????!!! Intreb doar???!!!

Comentariu

daca veniti din prahova pana in cluj eu va fac o oferta speciala de 25 de lei taxa de participare dar nu cred ca o sa veniti!!!!!

Comentariu

daca venim din suceava?
                      mai negociem un pic?
                      BLADE: NITTAKU SEPTEAR
                      FF: XIOM VEGA EUROPE MAX
                      BH: XIOM VEGA EUROPE MAX

jucam tenis ... si asta ne ocupa tot timpul

Comentariu

Postat în original de ciprian82 Vezi post
                        daca venim din suceava?
                        mai negociem un pic?
                        Daca veniti din Suceava aduc eu "incalzitoru(de-ala de vreo 12 ani)" la sala. Desi crede-ma, o sa ne trebuiasca numai sa ne destindem un pic, conditiile de joc sunt excelente.
                        Acuda S1 Max / Nittaku Septear / Acuda S2 2.0
                        Stiga Boost TC / Stiga Tube Carbo / Acuda S1 Max

Comentariu

In asemenea conditii ... incerc sa ma abtin de la orice comentariu care este de prisos...
                          TENERGY // LIN Gaoyuan // TENERGY
                          TENERGY // VISCARIA // TENERGY

Comentariu

De la Cluj Napoca:
                            Rusu Calin
                            Amultart of+//Tenergy 64//Tenergy 64

Comentariu

Postat în original de mmihai Vezi post
                              daca veniti din prahova pana in cluj eu va fac o oferta speciala de 25 de lei taxa de participare dar nu cred ca o sa veniti!!!!!
                              Mersi...ramai tu cu oferta speciala
                              FH - TENERGY 64
                              BH - XIOM VEGA EUROPE

Comentariu

Iar in legatura cu 35 taxa de participare nu vreti sa veniti voi si sa organizati turneu sa vedeti cat de usor ii???? sau vreti sa va pun mesele afara sau sa jucati pe bezna????!!! Intreb doar???!!!
                                Nu cred ca la Timișoara unde taxa de participare e anuntata la 15 ron, sau la Cluj (cupa mos craciun, si campionatul judetean) unde a fost 20 ron, s-a jucat afara pe bezna.
                                Totusi, 35 ron? Nu e cam mare 'adaosul comercial'? Intreb doar.
                                Fara suparare Mihai.
                                Succes la organizare (si daca ai probleme cu imprimanta, da-mi un bip...)

Comentariu

Postat în original de anomis Vezi post
                                  Nu cred ca la Timișoara unde taxa de participare e anuntata la 15 ron, sau la Cluj (cupa mos craciun, si campionatul judetean) unde a fost 20 ron, s-a jucat afara pe bezna.
                                  Totusi, 35 ron? Nu e cam mare 'adaosul comercial'? Intreb doar.
                                  Fara suparare Mihai.
                                  Succes la organizare (si daca ai probleme cu imprimanta, da-mi un bip...)
                                  Adevarat taxa cam prea mare , poate se serveste cu icre negre si se returneaza cu homar ?

Comentariu

daca va uitati in trecut,in anul 2010 la cluj toate turneele de tip A a fost cu 35 lei,si turneele de tip B a fost cu 20 lei.De ce nu ati comentat anul trecut ca e scump, nu sa modificat nimic din tarif de la cluj de cind se organizeaza competitii de tenis de masă.Desi sa scumpit cam toate noi organizatorii din cluj nu modificam taxa de anul trecut, asa ramine tot anul 2011.

Comentariu

Eu personal nu comentez taxa de participare la acest concurs,dar ca si ceilalti predecesori ai mei care au comentat valoarea taxei ca este mare,ma leg de faptul ca nu se justifica in nici un caz ca de 35 ron sa dati nimai lichide ceai si cafea.Luati ultimul exemplu Turneul final de la SIBIU,unde amploarea turneului a fost cu mult mai mare,servirea mult mai bogata si participanti mai numerosi.Exemplul d-nului anomis este de urmat,care desi este din CLUJ,nu se prezinta la turneu in semn de portest.Acest lucru il voi face si eu desi voi fi in CLUJ la data desfasurarii concursului,exceptie va fi daca se schimba alimentatia oferita direct proportionala cu suma de inscriere.Si daca nu aveti idei de deservire decenta,va rog domnilor organizatori sa luati exemlul concursurilor de tip A organizate in 2010.Prin aceasta atitudine de "profit maxim din piatra seaca",veti avea numai de pierdut,Sper sa va desteptati acum in al 12-lea ceas,pana nu-i prea tarziu.
                                      Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
                                      Rubber: TENERGY 05 2,1mm.

Comentariu

Anul trecut a fost 35 de lei, intr-adevar. DAR CU MASA INCLUSA IN PRET!!! Atat timp cat ati anuntat la acest turneu 35 Ron + 10 Ron masa... nu poti zice ca ati pastrat preturile. E o crestere de peste 25% !!!!!!!!!!!!!!!
                                        Cat despre anul trecut, tin minte ca si atunci s-a cam comentat pretul, Shuni. Ce nu inteleg, de ce trebuie sa fie discrepanta asta de preturi intre sala din Zorilor, si orice alt turneu organizat in tara? Dar nu ma chinui prea tare sa inteleg... cred ca imi lipseste 'cultura marketingului'.
                                        SUCCESE mari

Comentariu

Semne bune anul are! An de criza! Deci avem primul concurs A al anului cu taxa de 45 lei(mancare inclusa). Un record pt. Amatur. Sunt curios daca se va urma acest traseu si de catre ceilalti organizatori.Eu cred ca nu.
                                          Blade-Darker speed 90
                                          Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
                                          Bh- Testing

Comentariu

Postat în original de dado_daniel Vezi post
                                            Semne bune anul are! An de criza! Deci avem primul concurs A al anului cu taxa de 45 lei(mancare inclusa). Un record pt. Amatur. Sunt curios daca se va urma acest traseu si de catre ceilalti organizatori.Eu cred ca nu.
                                            Cred ca, ceea ce a patit Miercurea ciuc, cind a vrut sa organizeze un turneu cu taxa zero si nu a avut participanti, la fel va pati si Clujul, in urma acestei tentative.
                                            Prieteni de la Cluj, credeti-ma , cineva va sfatuieste gresit !

Comentariu

Valentin cu caldura chiar nu putem face nimic, daca ii pana acolo faci cum a zis shuni, daca nu ii bine nici atunci: resou de acasa + prelungitor pt curent ca la noi ii scump. Iar in legatura cu 35 taxa de participare nu vreti sa veniti voi si sa organizati turneu sa vedeti cat de usor ii???? sau vreti sa va pun mesele afara sau sa jucati pe bezna????!!! Intreb doar???!!!
                                              Si in alte parti ale tarii se fac turnee A.Mihai mai intereseaza-te in sensul asta,si ai sa constati ca,cel putin la turneul asta,ati sarit calul cu taxa de 35 de lei doar pentru o apa si cafea,si nu s-a jucat afara.In acest sesn,te rog sa iei legatura cu Amedeo de la Magalia sau Sorin de la Topoloveni,asta daca doresti sa afli "secretul" organizarii unui turneu echilibrat din toate punctele de vedere,constructiv vorbind.
                                              FH - TENERGY 64
                                              BH - XIOM VEGA EUROPE

Comentariu

Cu siguranta cei doi organizatori nu vor sa afle secretul organizari iunui turneu echilibrat din toate punctele de vedere atata timp cat se urmareste doar un profit mare si imediat.
                                                Putem totusi protesta impotriva taxei mari nejustificate prin neparticiparea la acest turneu , tragand in acelasi timp un semnal de alarma cu ecou si in viitor .
                                                Pacat ca un hoby pentru unii , devine afacere profitabila pentru altii.
                                                Numai bine la toti si sper sa ne revedem cu bine la cat mai multe alte turnee .
                                                TENERGY // LIN Gaoyuan // TENERGY
                                                TENERGY // VISCARIA // TENERGY

Comentariu

Postat în original de toth laszlo Vezi post
                                                  inainte de a veni la sala beti vreo 200 ml de tuica de pruna si se rezolva cu caldura din sala.
                                                  Adugati accesoriul "tuica de prune" in meniu langa cafea sau ceai pentru 'frigurosi'

Comentariu

Procesare...
                                                  X