Postat în original de vali
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B, Timișoara - Cupa Smiley, 15.01.2011
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Pentru a treia zi consecutiv am uitat tidula cu clasamentul la sala...motiv de cerut scuze publice.
Numarul concurentilor a fost aproape egal cu cel de la prima editie, dar valoric, editia a II-a a fost mult mai puternica.
Prezenta masiva a jucatorilor din orasul vecin si prieten, Arad, m-a bucurat enorm (remarc in mod special constanta lui Edgar Boata, care nu a lipsit de la nici un concurs organizat de Club 11), si ma inclin cu respect in fata celor din Hateg, Cugir si Harghita, care au batut drum lung pina la Timișoara.
Cu o zi inaintea competitiei nu credeam ca locul intii va fi ocupat de un timisorean, dar Gheorghe Marta a dat peste cap toate pariurile. Felicitarile mele, Ghita si la cit mai multe turnee cistigate.
Cu siguranta cel mai frumos meci al serii, prima semifinala: Rodica Sicoe vs. Bogdan Roman.
Va multumesc pentru participare si sper sa ne onorati cu prezenta si la urmatoarele editii.
Cupa Smiley 2, in imagini...
http://picasaweb.google.com/10145857...ditiaAIIASony#http://picasaweb.google.com/10145857...leyEditiaAIIA#
Sa ne vedem sanatosi si la edtita a III-a...prin februarie. Dar pina atunci, poate dam o fuga la un turneu la AradBLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
Felictari d-nului Gheorghe Marta ptr.castigarea concursului si multe succesuri incontinuare......multumesc ptr.meciul care lam jucat amandoi ..nu am sa uit de ultimul punct.....care a fost super (glumeam).Multumim ptr.organizare si Turneul care a fost , foarte reusit...cu meciuri spectaculoase si echilibrat...ptr.mine a fost un concurs f reusit ....multi jucatori buni .....la revedere si sa ne intalnim cu bine si la alte concursuri.....
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2
?ti multumesc mult pentru felicitari Rodica...se vede ca ai experienta în joc si te adaptezi la oricare adversar(vorbesc de meciul cu Bogdan Roman)...cât despre mine, la ultima minge când am vazut-o ca merge spre 'tus' deja am urlat când se afla înca în aer...NOROC!!!?ti urez si tie multa bafta la turneele care o sa mai participi si clasari cel putin cum ai avut la Timișoara...NUMA BINE !!!
Comentariu
un clasament final si cu cei plasati pe locurile 17 - 42 ???FH: Tuttle Beijing II | Butterfly Michael Maze Arylate Carbon OFF | BH: Tuttle Beijing II
Comentariu
este intr-adevar dar nu e corect pus ... sunt jucatori care nu au meciuri castigate si sunt pe locul 20 de in loc de 40 de exemplu...FH: Tuttle Beijing II | Butterfly Michael Maze Arylate Carbon OFF | BH: Tuttle Beijing II
Comentariu
Postat în original de Mahatma Vezi posteste intr-adevar dar nu e corect pus ... sunt jucatori care nu au meciuri castigate si sunt pe locul 20 de in loc de 40 de exemplu...
Narcis Groza, locul 20 a cistigat 6 meciuri in grupele inferioare, iar Terescu Ciprian, locul 29 a cistigat 2 meciuri, tot in grupele inferioare.BLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:31.Procesare...X
Comentariu