Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

paleta donic

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• paleta donic

Joc de mai mult timp tenis de masă si am o paleta de care nu sunt multumit(ceva chinezesc). As vrea sa cumpar una noua dar nu ma pricep deloc la palete. Ce parere aveti de paleta donic waldner 1000 speed 100% spin 100% si control 70%? Peste tot am vazut ca se recomanda lemnul si fetele cumparate separat.
    http://www.tenis-de-masa.ro/palete/p...ldner-1000-dvd

de bani aia iti faci o paleta pe bucati mult mai buna. Ia legatura cu domnul Tibi sau domnul Valigti si cu niste sfaturi din partea lor iti faci o paleta mult mai buna la acelasi pret.

blade: Donic Dima Sawtec AR ;fh: Donic Baracuda Big Slam max ;bh: Dr. Neubauer Fighter

Comentariu

Urmeaza sfatul lui Cosmin. Nu arunca banii pe fereastra... sau pe paleta aia. La suma aia, iti poti lua o paleta muuuult mai buna de la persoanele amintite de Cosmin.
      Succes

Comentariu

cel mai bine fa-ti o comanda pe eacheng.net...citest niste review-uri de pe www.tabletennisdb.com si apoi iti alegi lemnul si fetele...vezi sa fie ieftine...ti-o lipesc ei gratis...cu 150 ron ( cu toate hangaralele ) iti faci o paleta competitiva...sa nu cazi in plasa in care au cazut multi...la inceput amicul meu a dat aproape 4 mil ca erau donic...a jucat cateva luni si n-a inteles nimic...acum ii vine una de 1oo si ceva de lei dar mai pe stilul lui...
        tibhar def plus jumulita
        gambler reflectoid 1,0
        dawei 388 D-1 ox

Comentariu

Cel mai bine ar fi sa mergi la o sala și sa încerci personal mai multe tipuri de lemne și fețe. Nici un review nu se compara cu ceea ce simți în mod direct. Dupa acea ?ți poți forma o idee despre ce ți s-ar potrivi și, în funcție de buget desigur, cumperi ce trebuie - nou sau de ce nu sh.
          TB ZLF & T05/T05FX

Comentariu

Procesare...
          X