care merita achizitionat ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Andro Hexer sau Xiom Omega 4 pro ?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Ceva mai light-soft, nu ar fi mai potrivit?; fețele mentionata mai sus sunt f, bune dar necesita o technica si o mana sigura, experienta mai mult.lemn:HML -carbon, hinoki
fetze; Victas V>01 Limber
si echipament Xiom
Comentariu
Spin: O4PRO > Hexer
Viteza: O4PRO > Hexer
Control: Hexer > O4PRO
Duritate: O4PRO > Hexer
Calitate/pret: O4PRO = Hexer, poate ca Xiom este mai durabila si asta sa incline balanta spre ea.
Comentariu
cadet- 23.iun.2010
- 138
- Balan, Harghita
- 32
Likes given: 0Likes received: 0
multumesc foarte mult , daca cineva mai doreste sa adauge ceva ce nu sa spus inca chiar il rog , doresc cat mai multe informatii ......( as dorii ceva fete noi patrate pana in 150 lei si f bune , tensor, ofensive) si de asta intreb deoarece aceste 2 tipuri de fete le-am observat fiind laudate. A doua problema r fi ca nu stapanesc prea bine controlul paletei si multe mingi le stric eu (dau pe langa, in fileu , mai nimeresc un topspin bun , mai primesc topspinuri si le stric) . Cred ca aceste fete mentionate mai sus nu mi se potrivesc inca nu?
Comentariu
Cred ca ti se potriveste niste antrenament cu orice paleta ai acum, mai mult decat un schimb de fete.
Comentariu
cadet- 23.iun.2010
- 138
- Balan, Harghita
- 32
Likes given: 0Likes received: 0
pai momentan nu am paleta , insa doresc un balsa carbo x5 cu una din fetele demai sus . Balsa merge cu fetele de mai sus ?
Comentariu
Chiar prea tare!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:02.Procesare...X
Comentariu