Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cumpar bishon malteze.

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Cumpar bishon malteze.

Daca are cineva un pui de bishon sau o cunostinta care are rog sa ma contacteze.Mi-ar trebui in luna Martie(cadou pt fetita mea) si de la o persoana de incredere,multam!
    TB ALC/05FX

am voie sa-i urez la multi ani fetitei tale?(pentru ca si eu sunt nascut in martie). daca asa cadou vrei sa-i faci inseamna ca merita un la multi ani din suflet de la oricine!
    sau se considera spam? imi pare rau atunci....

Comentariu

Postat în original de adimucu Vezi post
      am voie sa-i urez la multi ani fetitei tale?(pentru ca si eu sunt nascut in martie). daca asa cadou vrei sa-i faci inseamna ca merita un la multi ani din suflet de la oricine!
      sau se considera spam? imi pare rau atunci....
      Multam!
      TB ALC/05FX

Comentariu

Salut!Nu te intereseaza un Rottweiller dragalas?
        Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
        "Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu

Comentariu

Stiu pe cineva care are pui, cam de o luna. Te intereseaza? Sa intreb detalii?

Comentariu

Postat în original de anomis Vezi post
            Stiu pe cineva care are pui, cam de o luna. Te intereseaza? Sa intreb detalii?
            dap,chiar te rog,ms!
            TB ALC/05FX

Comentariu

rotweiller, chiar daca e un caine foarte frumos, nu stiu daca trebuie sa ii spunem "dragalas"...:P
              daca vrei pentru tine un rotweiller ok, dar pentru fetita lupta in continuare sa gasesti un bichon....

Comentariu

Procesare...
              X