Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fete pentru lemn TSP Phoenix Fire?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Fete pentru lemn TSP Phoenix Fire?

Buna ziua,

Mi-am laut lemn TSP Phoenix Fire Off si nu stiu ce fete sa cumpar. Trebuie sa invat sa dau topspin si topspin "moale". Banuiesc ca e prea rigid pentru asta, dar e prea tarziu acum sa-l schimb. Caut fete ceva mai usoare, foarte mult spin si control pe cat de bun posibil. Nu ma intereseaza viteza pentru ca aici cred ca o sa compenseze lemnul. Este ok sa optez pentru o grosime de 1.7? Din cate am inteles daca fata este mai subtire, atunci controlul este mai bun?
    Din ce am vazut la specificatii ma gandeam la Tackiness C, Drive sau C II dar nu am jucat cu niciuna pana acum.

Orice sfat sau parere este binevenita.
    Xiom Acro
    FH: Xiom Vega Europe
    BH: Xiom Yanus DF

Daca vrei sa dai topspin, in nici un caz. Sunt fețe concepute pentru aparare clasica, deci mingi taiate puternic de la distanta, si doar atac ocazional. Pune-ti fețele din semnatura si fa o proba. Daca vrei sa joci chop pe rever, Donic Slice 1.5 si pe FH Accuda S2.
    Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
    Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Procesare...
    X