Este o paleta jucata doar de cateva ori. Fetele arata impecabil iar lemnul este nelovit. pret 80lei
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand paleta stiga
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
senior
- 30.nov.2008
- 1453
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Postat în original de cosmyn Vezi postEste o paleta jucata doar de cateva ori. Fetele arata impecabil iar lemnul este nelovit. pret 80leiBlade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Imi cer scuze. Lemnul se numeste stiga effect iar fetele stiga triumph. Nu se vand separat.
Viteza 7.5
Control 8
Grosime 6 mmFH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
cadet- 23.iun.2010
- 138
- Balan, Harghita
- 32
Likes given: 0Likes received: 0
este o paleta hobby,defensiva care se gaseste nou nouta la 100 lei ! (pt cei care doresc mai multe informatii si nu sunt prea sigur dar categoric fetele cat si lemnul este hobby )
Comentariu
Postat în original de cosmyn Vezi postImi cer scuze. Lemnul se numeste stiga effect iar fetele stiga triumph. Nu se vand separat.
Viteza 7.5
Control 8
Grosime 6 mmlemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
Daca joci tenis cu ce ai in semnatura sunt convins ca sti sa faci diferente intre peletele profi si cele hobby.Iti spun asta pentru ca pe aici mai sunt persoane care se chiar pricep la tenis.O zi faina.BLADE:Nittaku Septear ST
FH:tenergy 05 fx
BH:tenergy 05 fx
Comentariu
am omis ca este hobby. dar sunt covins de acest lucru. si imi pare rau ca nu am spus pana acuma dar nu miam dat seama.FH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
ofer o husa donic gratuita.FH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:23.Procesare...X
Comentariu