La Constanța... nimică am vazut doar Mangalia in calendarul 2011
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Calendar 2011
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Buna Ziua d-le Dan Turneu A Botoșani inca este valabila azi ... maine avem un raspuns clar pt. Sala si atunci anuntam Am promisiune dar hartie in mana inca nu am. Va spun eu saptamana asta exact.
Comentariu
Calendar 2011 actualizat
Se confirma turneul de la Călărași - 16 iulie, organizatori Stanciu Silviu si Dinca Dorinel
NOU:
Turneu A - Odorheiu Secuiesc - 18 iunie - confirmat
Turneu A - Deva - 02 iulie - programatTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Buna seara. Ce se aude de turneul de la Miercurea Ciuc din 28 mai, se tine? Multumesc.XIOM ZETRO QUAD
XIOM VEGA EUROPE 2.0
Comentariu
Coordonator Onorific- 09.iun.2006
- 1514
- Gura Humorului, Romania
- 55
Likes given: 0Likes received: 3
Confirm organizarea turneului A la Gura Humorului open+amatori in data de 9 Iulie. In acel week-end au loc " Zilele Humorului".Am sa va tin la curent cu programul activitatilor.
Comentariu
Turneul de pe 11-12 iunie de la București cand apare pe forum?FH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5729
- Fălticeni
- 64
Likes given: 955Likes received: 1443
CUPA ROMANIEI-TURNEU A+ a fost incredintata spre organizare in acest an regiunii Moldova,in speta orasului Fălticeni.Noi am obtinut deja aprobarile de la Primarie pentru a folosi in weekendul respectiv doua sali Nastase unde am putea gazdui lejer peste 200 de jucatori.Dar ne lovim de o mare problema:aceste sali au instalatii de incalzire si recirculare a aerului,nu si de conditionare a acestuia.
In zilele toride de sfarsit de iulie e posibil ca aceste sali sa se transforme intr-un cuptor ceea ce ar fi catastrofal pt un concurs de t.t.
Am analizat locatiile din Moldova care sa indeplineasca simultan doua conditii esentiale,adica:1.Sala cu o conditionare ireprosabila aerului .2.Centru Amatur capabil sa se ocupe (cu ajutorul nostru) de organizarea unui turneu A+
Singura locatie corespunzatoare este in clipa de fata Botoșani.
Sala Polivalenta "Elisabeta Lipa" e o sala moderna,data in functiune anul trecut si care indeplineste cele mai stringente cerinte privind iluminarea si conditionarea aerului.In plus,lumina naturala nu patrunde in spatiul de joc ,soarele nu deranjeaza ochii in nici un moment al zilei. Sala este identica cu Polivalenta din Sibiu in care s-a desfasurat Turneul Final Amatur 2010,doar ca are o tribuna mai putin avand capacitate doar de 2500 locuri. In ceea ce priveste situarea in extrema nord-estica a tarii distantele nu sunt prea mari comparativ cu locatia initiala.Astfel,pentru cei ce vin din Est(Iași,Galați,Mangalia)distanta este aceeasi.Pentru cei din Ardeal,distanta e mai mare cu 35 km,pt cei ce vin din sud pe E85 sunt 58 km in +.
Speram ca anul acesta sa se inaugureze moderna Sala Polivalenta din P.Neamț caz in care cu siguranta turneul A+ din zona Moldova de la anul se va desfasura acolo(daca cei din Piatra isi vor exprima dorinta in acest sens) .
Vom reveni cu detalii despre concursul de la Botoșani in timp utilUltima editare de cata_60; 07.iun.2011, 06:26.of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Un gest frumos din partea celor din Fălticeni si mai ales al dl. Cozma care pe primul plan a pus conditile participantilor ,sper sa fim in numar cat mai mare .
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5729
- Fălticeni
- 64
Likes given: 955Likes received: 1443
Am fost instiintat de dl.Nistorica de la Botoșani ca sambata s-a semnat contractul de inchiriere a Salii Polivalente pt.data de 23.07.Desi a costat mult,merita fiecare banutof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
junior- 14.feb.2010
- 356
- Marasestii, Vrancea, Romania, Romania
- 32
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de Dan2 Vezi postSambata viitoare va fi un turneu la Bacău. Invita-i pe toti baietii din Marasesti si imprejurimi la Bacău, ca sa va cunoasteti cu baietii din Bacău, Adjud, Focșani, Tecuci, si daca gasesti conditii bune si destui amatori in Marasesti, va pot ajuta sa faceti un turneu B la Marasesti.Lemn : Yasaka Sweeden Classic
Fh : Butterfly bryce
Bh : Butterfly bryce
Comentariu
senior- 02.apr.2008
- 564
- București + around
- 45
Postat în original de cata_60 Vezi postAm fost instiintat de dl.Nistorica de la Botoșani ca sambata s-a semnat contractul de inchiriere a Salii Polivalente pt.data de 23.07.Desi a costat mult,merita fiecare banut
O singura observatie : de modificat locatia din Fălticeni in Botoșani in Calendar 2011.Blade : Donic Waldner Dotec Carbon
FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
In 30 iulie si 5 august nu va fi nicaeri turneu A ?Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
30 iulie - Turneu A la Dej - Open + Amatori
Voi posta in curand anuntul si la sectiunea Amatur.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Calendar 2011 actualizat
NOU:
23 iulie - Botoșani A+
30 iulie - Dej
13 aug - București - Viva Sport
08 oct - Focșani
15 oct - Topoloveni A+Ultima editare de FlorinBN; 07.iul.2011, 09:34.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Ar fi foarte frumos daca baietii din Focșani reusesc sa organizeze un Turneu AMa Lin Soft
Yasaka Rakza 7
Xiom Yanus
Comentariu
sa inteleg ca atunci cand va fi concursul de la Focșani, va fi si sarbatoarea vinului la Focșani?blade: Zhang Jike Super ZLC
fh: Butterfly Tenergy 05
bh: Dr. Neubauer Killer
Comentariu
junior- 14.feb.2010
- 356
- Marasestii, Vrancea, Romania, Romania
- 32
cam asa ceva Domn' Costel o sa fie si sarbatoarea vinului. Domnul Corcoz Costin cred ca e in masura sa organizeze un turneu A ! Sa speram ca o sa se organizeze si in focsani un astfel de turneuLemn : Yasaka Sweeden Classic
Fh : Butterfly bryce
Bh : Butterfly bryce
Comentariu
Uram succes sii tinem pumnii lui Corcoz pt organizarea unui A la Focșani, stim ca organizarea unui A necesita foarte multa munca si implicare...,cu siguranta Galațiul va fi prezent si cred eu ca in numar foarte mareMa Lin Soft
Yasaka Rakza 7
Xiom Yanus
Comentariu
cred ca ar trebui sa te inscrii deja Lus....timpul trece foarte repede....acum , acum vine toamnablade: Zhang Jike Super ZLC
fh: Butterfly Tenergy 05
bh: Dr. Neubauer Killer
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:45.Procesare...X
Comentariu