Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Colectie mingi tenis de masa
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
junior
- 02.nov.2009
- 85
- Dornesti, Suceava
- 42
Likes given: 0Likes received: 2
Colectie mingi tenis de masa
Ultima editare de clau; 19.ian.2011, 07:28.jackass marcelgiosan like this.Yasaka Rakza 7/:Victas Koki Niwa Wood:\Yasaka Rakza 7Taguri: Nimic
- Aprecieri 2
senior- 30.nov.2008
- 1454
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Il cunosc pe PAUL de la RADAUTI,care din pacate nu mai poate juca tenis de masă din cauza unor probleme cu spatele.De cand il stiu colecteaza mingile ,asta este o mare pasiune a sa.Acum eu am o minge care nu figureaza in colectia afisata si anume o minge TSP,pe care nu scrie ASTROLL,tot de 3 *.Este de apreciat efortul de-a lungul anilor a lui PAUL de colectare a mingilor.Poate daca se logheaza,ne poate spune cateva cuvinte despre acest lucru.Ar fi interesant de aflat ,mai ales inceputul colectarii.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5795
- Fălticeni
- 64
Likes given: 971Likes received: 1498
Am facut referire la aceasta colectie pe MyT.T.net,cel mai cunoscut site de t.t de limba engleza.Eventualele feedbackuri(schimburi,alte coresp) vor veni pe mesageria dl Zamosteanu,le transmitii tu mai departe lui Paul,el nu are cont ,nci macar connof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Postat în original de ticu Vezi postImpresionant si eu am pasiunea asta.Andro Rasanter 48
Butterfly Timo ALC
Andro Rasanter 48
Comentariu
Bravo Jonny ! Prin care o veni de la Suceava la București (sambata, la concurs ) iti trimit si eu una pe care nu o ai ...Toata stima !
Comentariu
junior- 02.nov.2009
- 85
- Dornesti, Suceava
- 42
desigur ca le transmit mai departe.am sa incerc sa ajung si la Humor,domnule Cozma si daca ne intalnim pot sa va dau discul si sa puneti colectia si pe forumul international de tenis. asteptam si mingea care nu este in colectia domnului Paul,cu multumiri anticipate.numai bineYasaka Rakza 7/:Victas Koki Niwa Wood:\Yasaka Rakza 7
Comentariu
impresionanta colectie,foarte frumosBH: Donic Bluestorm Z1 Turbo
Blade: Huieson V1 ALL+
FH: Donic Bluestorm Z1 Turbo
Comentariu
cadet- 23.iun.2010
- 138
- Balan, Harghita
- 32
Likes given: 0Likes received: 0
frumoasa colectie , insa am observat ca minge cu "basescu" inscriptionat pe ea nu ai :P ...daca o mai gasesc poate ti-o trimit :P !
Comentariu
junior- 02.nov.2009
- 85
- Dornesti, Suceava
- 42
"din pacate" mingea inscriptionata cu basescu are tendinta sa fie sparta mai repede,nu stim din ce motive.Yasaka Rakza 7/:Victas Koki Niwa Wood:\Yasaka Rakza 7
Comentariu
junior- 02.nov.2009
- 85
- Dornesti, Suceava
- 42
acum este colectia completa.cu multumiri lui clau.Yasaka Rakza 7/:Victas Koki Niwa Wood:\Yasaka Rakza 7
Comentariu
SUPER!!!foarte tare,felicitariBlade: Dr. Neubauer-SPECIAL
Fh: JOOLA X-PLODE SENSITIVE
Bh: Dr. Neubauer-SUPER BLOCK
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 941
- Botoșani
- 31
Likes given: 56Likes received: 147
Am gasit la librarie mingi Aurora vad ca nu le aveti in colectie.
Sper ca la un concurs sa i le dau vreunui binevoitor din Rădăuți sa vi le transmita
Felicitrai inca odata!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:38.Procesare...X
Comentariu