Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Colectie mingi tenis de masa
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Colectie mingi tenis de masa
Ultima editare de clau; 19.ian.2011, 08:28.jackass
marcelgiosan like this.
Der Materialspezialist Kamikaze/:Victas Koji Matsushita:\Gewo Codexx EF Pro 54Taguri: Nimic
- Aprecieri 2
-
Il cunosc pe PAUL de la RADAUTI,care din pacate nu mai poate juca tenis de masă din cauza unor probleme cu spatele.De cand il stiu colecteaza mingile ,asta este o mare pasiune a sa.Acum eu am o minge care nu figureaza in colectia afisata si anume o minge TSP,pe care nu scrie ASTROLL,tot de 3 *.Este de apreciat efortul de-a lungul anilor a lui PAUL de colectare a mingilor.Poate daca se logheaza,ne poate spune cateva cuvinte despre acest lucru.Ar fi interesant de aflat ,mai ales inceputul colectarii.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
-
Am facut referire la aceasta colectie pe MyT.T.net,cel mai cunoscut site de t.t de limba engleza.Eventualele feedbackuri(schimburi,alte coresp) vor veni pe mesageria dl Zamosteanu,le transmitii tu mai departe lui Paul,el nu are cont ,nci macar connof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
-
Postat în original de ticu Vezi postImpresionant si eu am pasiunea asta.Andro Rasanter 48
Butterfly Timo ALC
Andro Rasanter 48
Comentariu
-
desigur ca le transmit mai departe.am sa incerc sa ajung si la Humor,domnule Cozma si daca ne intalnim pot sa va dau discul si sa puneti colectia si pe forumul international de tenis. asteptam si mingea care nu este in colectia domnului Paul,cu multumiri anticipate.numai bineDer Materialspezialist Kamikaze/:Victas Koji Matsushita:\Gewo Codexx EF Pro 54
Comentariu
Comentariu