Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

xiom vega europe sau yola energy extra

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• xiom vega europe sau yola energy extra

m-ar interesa o comparație între aceste doua fețe. Cine a dat cu amândoua poate îmi spune și mie o parere. Numai bine!
    ---------- Post added 18 ian 11 at 07:51 ----------
    folosesc o paleta off plus de la xiom.
    0766284707

sunt similare. Xiom are un pic mai mult spin si viteza.
    Marc Barbu

Comentariu

Eu as zice ca nu seamana deloc una cu alta. Nici la aspect nici la caracteristici.
      X.V.E are buretele poros, cu carbon, si arunca mingea din el mult mai tare. Are si spinul mai mare.
      Joola E. X. are buretele destul de clasic, si atat la spin cat si la viteza este mai jos decat Xiom. La fel durata de viata.
      Asta e impresia care mi-au lasat-o cele doua fete, ambel puse pe acelasi lemn.

Comentariu

Intamplator sunt ultimele doua fete care mi-au placut f mult pe rever...Joola Energy X-tra eu o consider totusi o fata din alta geenratie. X-tra este mai lenta, mai mult control, mai putin spin, viata mult mai scurta...una peste alta o fata excelenta de rever pentru un all-rounder. Xiom Vega Europe este tot moale dar semnificativ mai rapida(mai ales cand e nou nouta...dupa 4-5 antrenamente devine ceva mai cuminte dar nu la fel ca X-tra), are mai mult spin in topsheet,, e mult mai puternica de la distanta medie si mare de masa)...E un fel de T64 care arunca ceva mai jos insa mult mai cuminte si mult mai ieftin!!!Spor la treaba...
        Blade: Viscaria, FL
        fh: T05, 2,1 mm, black
        bh: T05, 2,1 mm, red

Comentariu

merci pentru raspunsuri
          0766284707

Comentariu

Procesare...
          X