Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Tot din SIBIU la OPEN:
Temelie Dragos
Iancu Sorin ---------- Post added 28-Jan-2011 at 18:56 ---------- Din Sibiu la AMATORI:
Radu Constantin
Dragomir Mitica
Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450 Just do it !
Salutare.
Din Brașov, Nicu COMAN, nou.
Toate cele bune. ---------- Post added 29 ian 11 at 15:51 ---------- Am uitat sa precizez ca la amatori, dar nu cred ca era necesar, am scris "nou".
Regret nespus domnule Vasile Mircea, trebuie sa parasesc tara marti cu intoarcere sambata seara. Va doresc sa aveti un turneu reusit ( cum ati facut de fiecare data ). Bafta tuturor!
P:S: ramai o valoare certa a localitatii Brașov!
Ori cum ne vedem la sala - open , in concurs sau inafara cel putin ca spectator .
Mai vrem de la Sibiu , Ciuc , Sighișoara ,Zarnesti si din toata tara !
Va asteptam cu drag .
LISTA AR FI PREA LUNGA .
Regret nespus domnule Vasile Mircea, trebuie sa parasesc tara marti cu intoarcere sambata seara. Va doresc sa aveti un turneu reusit ( cum ati facut de fiecare data ). Bafta tuturor!
P:S: ramai o valoare certa a localitatii Brașov!
Imi pare rau ca nu puteti ajunge d-le Lazaroiu........... pacat: acest concurs ar fi avut 2 valori certe
Butterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Comentariu