așa cum suna și titlul, care e cea mai spinoasa fața cu care ați jucat? rog o parere de la fiecare. Numai bine!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
cea mai spinoas? fața
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Fatza lui Arici Pogonici!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
de tenergy 05 a auzit cineva? sau protestam anti bty, sa luam si noi un 05 cu monezi )Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Pai Tenergy este asa de de toate, ca nu o mai luam in calcul.
Poate scade cererea si scade pretul.TsE
Comentariu
As zice ca intrebarea ar fi trebuit sa fie mai specifica: fata spinoasa ofensiva, defensiva?
Pentru fata ofensiva as vota pentru Hurricane 3 Neo de la Provincial in sus si Tenergy 05, fiecare potrivita pentru alt stil de joc.
Defensiva: Tibhar Superdefense 40.
Comentariu
Cred ca cea "spinoasa" fata este H3 neo national (nu stiu sigur daca era autentica)...cel putin din cate am probat eu...Blade: Viscaria, FL
fh: T05, 2,1 mm, black
bh: T05, 2,1 mm, red
Comentariu
Eu cred ca cea mai cea e bty spinart,o bate si pe tenergy 05...parerea mea!'Just play table tennis....but try to find the perfect paddle 4 you!'
FH:donic coppa max
blade:donic waldner diablo senso st
BH:donic coppa max
Comentariu
senior- 02.mar.2008
- 359
- Sibiu, Romania
- 41
Likes given: 6Likes received: 18
ce ziceti si de mana, incheietura ('poignet') fiecaruia + fata bineinteles ?!Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze
DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450
Just do it !
Comentariu
Postat în original de Antal Denes Vezi postCe spuneti de insyder
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 112Likes received: 65
Postat în original de petrolofisi Vezi postCea de 2.0 nu are acelasi spin??Stima!Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Postat în original de PRIZA TOK Vezi postPe cea de 2 mm grosime,n-am incercat-o,s-ar putea sa ai dreptate.Dar consider ca si grosimea buretelui i-ar conferi acesteia (fetei)un plus de spin.Aceeasi stima!Blade:Balsa Carbo X5
Fh:Bryce
BH:Bryce
NU RISTI NU PIERZI!! DAR NICI NU CASTIGI!!!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:19.Procesare...X
Comentariu