Lemn plus fete asamblata deja nu ma intereseaza paleta hobby pret maxim 300 ron astept oferte!!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
CUMPAR Paleta defensiva!!
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Salut.
Am un lemn Dr.Neubauer Bulldog, maner fl, este ca si nou- 150lei
feint long II 1.1 negru -50 lei
tibhar sinus alpha 2.0 rosu- gratis (pentru forehand)
0742.981697-Gheorghe.
Vorbim la telefon si clarificam dataliile.
Jocul meu se bazeaza foarte mult pe "chop" de la distanta medie si aproape de masa nu stiu daca lemnu este potrivit pentru mine cred ca am nevoie de unul mai defensiv.
Comentariu
daca iti place chop iti recomand Donic Defplay Senso, il are tibi, un lemn excelent pt aparere care nu costa deloc o avere
pe forehand daca vrei doar chop iarasi merge foarte bine Donic Slice 1.5 grosime, dar la un moment sigur te vei satura doar de chop si lipsa unui atac decisiv, asa ca mai bine iei totusi ceva de atac si inveti cu ea chop-ul
pe rever poti incerca o iarba ox, merge foarte bine cu ea si sa tai si in cazul in care joci cu tacanitori poti sa faci chop-block si ii scoti repede de la masa.
Comentariu
am eu o stiga calibra cu fete evo si forehand si rever...paleta e all- spre defensiv..mai mult defensiv...un pm daca te intereseaza...XIOM OMEGA 4 ASIA| Donic WALDNER Senso Ultra Carbon |XIOM OMEGA 4 ASIA
Comentariu
si eu folosesc f.des chopurile...am facut comanda la pingpongshop.ro si mi-am luat paleta din semnatura...gata lipita...is f. multumit iar chopurile imi ies f.bine...pe ea am dat doar 123 de lei si de banii astia iti dau si 3 mingi yasaka de 3 stele...paleta e usurica si o manevrezi f.usor...nu arunca banii aiurea pe palete scumpe...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
organizator local- 10.oct.2008
- 1535
- Brașov
- 40
Likes given: 695Likes received: 444
Sal ! am un lemn Donic Cayman care il dau la 90 lei+o fata gratis ptr.joc defensiv si chop(efect mare) Donic Slice de 1.5 grosime.Aceasta fata se pliaza f bine pe acest lemn.Astept un raspUltima editare de Alexandrel Bv13; 21.ian.2011, 11:27.
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.iul.2009
- 2167
- Focșani
- 45
Likes given: 5Likes received: 62
Salut. Pot sa-ti ofer lemn Donic Alligator Combi(mai lent pe rever) + Xiom Vega Pro rosie,2.0 mm(foarte putin jucata) + Feint Long II 0.5 mm negru. Sau Acelasi lemn Donic + Tenergy 05, 1.9 mm,negru + Hallmark Original rosu, 0.5 mm.
Comentariu
senior- 09.mai.2010
- 333
- Călărași, Romania
- 51
Likes given: 31Likes received: 40
Eu mi-am luat un lemn de balsa facut de cineva din Călărași pentru control si pot spune ca este nemaipomenit. Sunt incepator, dar sincer, merita. Am pus pe el doua fete 729 si in total m-a costat 280 ron. Joc cu ea de trei saptamni, nu ma deranjeaza efectele, merge la capace si trag foarte bine. Pacat ca nu ai posibilitatea sa o incerci inainte de a o cumpara. Domnul care le confectioneaza are atelier, iar aparatura lui este nemteasca ultima generatie. Am incercat mai multe lemne pana acum, am dat milioane vechi pe cele din comert, dar cu niciunul nu am jucat ata de bine. O duminica placuta.FH: GoldArc 8, 2.1
STIGA XU XIN
BH: XIOM VEGA SPO 2.0
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:01.Procesare...X
Comentariu