din motve de sanatate se retrage pop danut din dej,cu scuzele derigoare!!!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B Cluj-Napoca 29 ianuarie 2011
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 04.apr.2010
- 4713
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 264Likes received: 328
DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
organizator principal- 12.iul.2007
- 1408
- Cluj Napoca
- 42
Likes given: 41Likes received: 230
La ora 10am a inceput Turneul B de la Cluj Napoca: s-au inscris 47 de jucatori la amatur: 6 grupe a cate 7-8 jucatori. La open sunt 6 jucatori facand turneu iar Toth Laszlo participa in afara turneului. Vom reveni mai tarziu cu detalii
Comentariu
Clasament Open:
I. Mandru Bogdan - 4 victorii
II. Camarasiu Tiberiu - 2 victorii
III.Rusu Calin - 2 victorii
IV.Mathe Mihai - 2 victorii
V. Moldovan Ioan - nicio victorie
In afara turneului a mai participat si Toth Laszlo care a castigat toate meciurileBlade: Photino
FH: Yanus DF
BH: Grass D.Tecs
Comentariu
Coordonator Onorific- 06.feb.2006
- 916
- Cluj-Napoca
- 57
Likes given: 0Likes received: 0
La ora 19.30 sau incheiat turneul de la cluj.Multumesc lui Mathe Mihai pt rezultatele scrise pe forum la categorie open.Acum o sa listezi momentan pina la locurile 16 la amatur.Sau jucat 6 grupe inferioare+ 6 grupe superioare +eliminatorie de 16.
Iata rezultatul :
1. Purcaru Nasta
2. Kovacs Emma
3. Pop Dan
4. Constantinescu Gabriel
5. Lorincz Ferenc
6. Miron Mihai
7. Bunea Alexandru
8. Pop MIhai
9. Ghise Sorin
10. Lorincz Laszlo
11. Gipsi King
12. Serban Radu
13. Tiruta Ioan
14. Oneasa Silviu
15. David Zoltan
16. Kulcsar Lorand
Comentariu
Frumos turneu domnu' Shuni!!!!
Eu si Hategul multumim pt ospitalitate, atmosfera frumoasa si competitia mare , prieteni noi( anomis incantat )
Felicitari si lui Nasta pt locul 1, a muncit mult turneu astaSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
organizator local- 03.oct.2010
- 336
- Cluj-Napoca, Romania
- 48
Shuni si Mihai multumim pentru acest turneu a fost foarte frumos,,,,si ar fii si mai frumos daca am avea parte luna de luna de asa ceva
Promit ca va ajut si eu !
---------- Post added 29 ian 11 at 22:27 ----------
Respectele mele pentru baietii din Hateg...va mai asteptam la cluj .BTY-----Fx 05
Comentariu
- 336
- Cluj-Napoca, Romania
- 48
Felicitari pentru primii 4 chiar au muncit si in special pentru Nasta ;;;;;Bravo NastaBTY-----Fx 05
Comentariu
- 336
- Cluj-Napoca, Romania
- 48
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1749
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Felicitari organizatorilor,a fost un turneu reusit,Bravo Nasta pentru turneul castigat si Bravo pt. Lorincz Ferenca Attila ca a facut posibil ca victoria finala sa ii apartina NasteiLemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0
Comentariu
senior- 23.oct.2010
- 423
- Hunedoara, Romania
- 66
Likes given: 10Likes received: 300
multumirile mele cu felicitarile de rigoare organizatorilor,multumiri fratelui meu gabi constantinescu care la insistentele mele repetate a participat la acest turneu ocupand locul 4 ,uraaa si la mai mare ,si nu in ultimul rand multumiri celor care au reusit sa ma bata ,dar nereusind sa-mi scoata tenisul de masa din cap...de la alba iulia traditionalul LONG LIVE ROCK AND ROLL,si bunului meu prieten SHUNI -sa ne reveden cat mai curand
Comentariu
Un turneu placut, reusit. Felicitari Mihai si Shuni. Organizarea a mers snur. Felicitari si celor doi castigatori - Nasta si Bogdan.
Speram sa avem mai des astfel de reusite la Cluj.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:18.Procesare...X
Comentariu