Salut. Joc tenis de masă de placere, sunt deci amator, astfel incat nu am de unde sa culeg anumite informatii. As vrea sa stiu la o fața ce inseamna sponge thickness de 1,9, 2,1 sau max. Care valoare indica o rapiditate mai mare a feței? As vrea sa-mi cumpar o paleta. In prezent joc cu niste batrane fețe yasaka mark v gps, care nu mai resping deloc daca nu le pun 3 straturi de solutie. Lemnul habar nu am ce lemn este, oricum este unul veki, foarte greu si foarte gaurit, ca cineva i-a dezlipit fata cu tot cu aschii. As vrea un lemn rapid si o fața pe masura pentru forehand. Care este diferenta dintre butterfly Viscaria si Primorac carbon? Ar merge pe o parte a paletei ceva gen butterfly catapult si pe alta un anti power? Stiu ca sfatul vostru va fi ca trebuie imbunatatita tehnica. Ar merge pe un lemn rapid o fața antipower? Va multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vreau niste sfaturi de la voi
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Vreau niste sfaturi de la voi
Blade: Butterfly Schlager Carbon off+
FH: Butterfly Tenergy 19, 2.1
BH: Dr. Neubauer Superblock Extreme, OXTaguri: Nimic
Postat în original de elefantel_rozsponge thicknes.....cu cat e mai mare...cu atat creste viteza si scade controlul....M. Maze FL
FH:Roundell Soft 1.9
BH: Tenergy 80 1.9
Comentariu
Re: Vreau niste sfaturi de la voi
Postat în original de kimbaoSalut. Joc tenis de masă de placere, sunt deci amator, astfel incat nu am de unde sa culeg anumite informatii. As vrea sa stiu la o fața ce inseamna sponge thickness de 1,9, 2,1 sau max. Care valoare indica o rapiditate mai mare a feței? As vrea sa-mi cumpar o paleta. In prezent joc cu niste batrane fețe yasaka mark v gps, care nu mai resping deloc daca nu le pun 3 straturi de solutie. Lemnul habar nu am ce lemn este, oricum este unul veki, foarte greu si foarte gaurit, ca cineva i-a dezlipit fata cu tot cu aschii. As vrea un lemn rapid si o fața pe masura pentru forehand. Care este diferenta dintre butterfly Viscaria si Primorac carbon? Ar merge pe o parte a paletei ceva gen butterfly catapult si pe alta un anti power? Stiu ca sfatul vostru va fi ca trebuie imbunatatita tehnica. Ar merge pe un lemn rapid o fața antipower? Va multumesc.
Ultima intrebare, referitoare la combinatia lemn rapid-fețe antipower.
Daca ti se pare ca un Ferrari alearga prea tare, apesi mai putin acceleratia sau chiar il vinzi, nu schimbi cauciucurile cu unele de la Trabant. Desi in vremurile noastre se poate orice.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Yasaka Antipower (daca doar la ea te referi) se fabrica numai de 2.0. Ceea ce inseamna ca "zboara" destul de tare din ea. Dar cel mai important lucru la acest gen de fața e sa gasesti miscarea potrivita ca sa creezi probleme adversarului. Altfel, esti victima sigura fie ca o pui pe lemn rapid sau pe unul lent.Butterfly Grubba Carbon-AN All+
FH: Tackiness Chop, BH: Yasaka Antipower
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:18.Procesare...X
Comentariu