Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand lemn Kokutaku Staysher ST
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Vreau sa dau cateva informatii despre acest lemn (sper sa nu deranjez acest topic):
- am jucat cu un astfel de lemn cateva luni si il vad in actiune de cel putin 2 ori pe saptamana (in mana partenerului meu de joc)
- este un lemn cu radacini in era speed glue-ului (si rezista si in noua era); tehnologia avansata in acel timp, se pare ca ramane avansata si in zilele noastre;
- este un lemn cu personalitate aparte, orientat cu predilectie spre jocul de topspin/ retopsin
- suporta orice fel de fete, de la Tenergy (am jucat cu acest setup) pana la fete de aparare (asa simt)
- nu gasesc un lemn de la Butterfly cu, care sa il compar; nu am jucat cu lemnele all wood de la Butterfly; singurul lemn de comparatie este de la Nittaku - Septear-ul (un alt lemn de referinta!) langa care il asez " cu respect"!
- caracteristici: tehnologie inovatoare, bine construit, vibratie scurta - ideala pentru topspin de la orice distanta fata de masa, si nu numai;
Imaginea lui, pretul si "distanta pana la el" m-a determinat sa scriu aceste randuri...ca sa mai imi alin "pofta" de a-l cumpara....
Il recomand!Blade: Timo Boll Spirit
Fh:Tibhar Genius 2.0
Bh:Tibhar Genius 2.0
materiale pentru tenis de masa: http://www.ttsport.ro/
Comentariu
Postat în original de Emil Tudor Vezi postSalut ArcadY,
Cu ce lemn se aseamana, sa zicem de la BTY?
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:34.Procesare...X
Comentariu