Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

lungimea manerului

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• lungimea manerului

Salutari,
    Am hotarat ca imi iau Timo boll all+.OK. Dar acum vine intrebarea:
    Cat de mult conteaza lungimea manerului? Pt ca eu sunt cam de 1.9m si am si niste maini "maricele". E posibil ca manerul de la Timo Boll sa fie cam mică Sa imi iau anatomic sau flared?
    Ce lemne au manerul mai lung?
    In permanenenta schimbare

Am impresia ca lungimea e aceeasi in toate cazurile....forma difera...dupa cum zice si numele...drept...anatomic...sau concav.

Daca gresesc...corectati-ma !

Comentariu

parerea mea este ca nu lungimea te va deranja ci grosimea.
      manerele de la lemnele Boll sunt mai 'suple' decat la celelalte (ex. Primorac)
      incearca sa pui mana pe ele pe undeva unde vin mai multi jucatori (ex. turneul final de sambata)

Comentariu

Ce alte variante de lemn ash avea?
        Vorbesc de ceva asemanator la caracteristici?
        Cand am intrebat de alte lemne nu m-am referit doar la Butterffly....
        Un alt lemn bun , poate cu o priza mai buna....????

Comentariu

manerele sunt toate cam la fel (vorbesc de priza normala)
          exista cele trei tipuri:
          - drept
          - anatomic care este mai gros la mijloc ca sa intre in podul palmei (n-am vazut pe nimeni sa joace cu asa ceva)
          - flared care este mai gros la capat

singurele manere care sunt 'altfel' sunt cele de la Donic care au o forma foarte stranie

am mai vazut lemne pentru copii care sunt mai mici

Comentariu

Un lemn similar cu Boll Spirit este Michael Maze.Sunt aproape identice din punct de vedere al compozitiei lemnului(ambele au 2 straturi de Ayalate si au acelasi nr de "foi") dar difera culoarea si modelui.

Comentariu

Re: lungimea manerului

Postat în original de kteno
              Salutari,
              Am hotarat ca imi iau Timo boll all+.OK. Dar acum vine intrebarea:
              Cat de mult conteaza lungimea manerului? Pt ca eu sunt cam de 1.9m si am si niste maini "maricele". E posibil ca manerul de la Timo Boll sa fie cam mică Sa imi iau anatomic sau flared?
              Ce lemne au manerul mai lung?
              Kteno. Lungimea manerului nu va fi o problema deoarece priza corecta pe lemn este cu degetul aratator culcat lateral pe Back Hand si cel mare in capatul superior al manerului pe cealalta parte, asta face ca priza sa fie destul de avansata, ramanand destul loc pentru celelalte trei degete. Forma lui este chestie de preferinta personala, cei mai multi alegand "Flared", manerul evazat. Nu inseamna ca cel drept sau cel anatomic sunt mai rele. Eu de exemplu am jucat odata cu un lemn cu priza "straight" (dreapta) si m-am simtit foarte bine cu el dar in prezent joc tot cu "flared".
              Lemn- Bty Viscaria
              FH - TENERGY 05
              BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de VISCO
                Salutari,
                . Lungimea manerului nu va fi o problema deoarece priza corecta pe lemn este cu degetul aratator culcat lateral pe Back Hand si cel mare in capatul superior al manerului pe cealalta parte, asta face ca priza sa fie destul de avansata, ramanand destul loc pentru celelalte trei degete. Forma lui este chestie de preferinta personala, cei mai multi alegand "Flared", manerul evazat. Nu inseamna ca cel drept sau cel anatomic sunt mai rele. Eu de exemplu am jucat odata cu un lemn cu priza "straight" (dreapta) si m-am simtit foarte bine cu el dar in prezent joc tot cu "flared".
                mutumesc,
                cred ca am luat o decizie buna: flared
                deja e pe drum comanda de la dandoy.....prin aer.

Comentariu

Postat în original de VISCO
                  Salutari,
                  . Lungimea manerului nu va fi o problema deoarece priza corecta pe lemn este cu degetul aratator culcat lateral pe Back Hand si cel mare in capatul superior al manerului pe cealalta parte, asta face ca priza sa fie destul de avansata, ramanand destul loc pentru celelalte trei degete. Forma lui este chestie de preferinta personala, cei mai multi alegand "Flared", manerul evazat. Nu inseamna ca cel drept sau cel anatomic sunt mai rele. Eu de exemplu am jucat odata cu un lemn cu priza "straight" (dreapta) si m-am simtit foarte bine cu el dar in prezent joc tot cu "flared".
                  mutumesc,
                  cred ca am luat o decizie buna: flared
                  deja e pe drum comanda de la dandoy.....prin aer.

Comentariu

Procesare...
                  X