Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Tulpe 7008

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Tulpe 7008

As vrea sa stiu mai multe despre lemnul asta, materialele din care e facut si pretul foarte bun vis-a-vis de alte branduri care folosesc aceeasi compozitie il fac foarte atractiv si ca atare inainte sa-l achizitionez as mai vrea niste pareri avizate din partea dvs.
    ---------- Post added 22 ian 11 at 08:44 ----------
    Problema sta in felul urmator; setup-ul din semnatura mea nu ma mai multumeste din cauza ca nu am control suficient de bun, uneori ba sare tare mingea alte ori zici ca e lipita de paleta si asta cam la aceeasi forta de lovire, precizez ca fetele le curat cu solutie speciala dupa fiecare joc, deci problema ramane lemnul si desigur eu, cum eu nu pot sa ma schimb asa de repede am decis sa schimb lemnul.
    Ideea e ca vreau sa-mi mai achizitionez un lemn cu control bun si viteza mare si din cate am cautat pe net am observat ca cel mai bine se comporta lemnele care au in compozitie Arylate-Carbon si lemn Hinoki, ca atare am facut o lista cu cateva lemne din care va rog sa-mi recomandati cel mai bun lemn raportat la performante/pret.
    Nu vreau sa platesc dublu pe "acelasi lemn" doar pentru simplu fapt ca scrie pe el sa zicem Butterfly, asa ca m-am orientat spre firme cu nume nu prea rezonant dar care folosesc aceleasi materiale.
    Sanwei F3 PRO--------------.----.-----.------------------XVT Black Knight 7
    LOKI T3 High Speed Carbo ---.----Backup---------Palio AK47 RED
    LOKI T3 High Speed Carbo-------------.--------------Palio AK47 BLUE

daca e vb de produse chinezesti nu te astepta sa te asalteze lumea cu mesaje...nu sunt prea iubite la noi ca avem idei preconcepute despre produsele chinezesti...eu le prefer ca-s ieftine si-s naravase...dar,sa incerc sa-ti raspund...nu-s expert dar am ajuns la parerea ca in primul rand paleta trebuie sa-ti fie confortabila si sa se plieze pe stilul tau...de ex daca tai mingile nu-ti recomand paleta de atac grea si buretoasa ca n-o sa ai timp sa faci miscarea cum trebuie...despre viteza:...am avut o paleta off mai grea...acum am una all mai usoara cu care le plesnesc mai bine...viteza mingii tine si de viteza mainii tale si de momentul cand o plesnesti...si cred ca si cu una defensiva poti trimite rachete...iar despre control pot sa-ti zic ca tine tot de confort si stil de joc...asa ca iti recomand produse chinezesti:...lemn all mediu ca greutate sau mai usor si fete tari care sar atat cat vrei tu...totusi nu inteleg ce-i cu viteza asta...tu nu te aperi deloc?...nu variezi jocul?...nu vrei sa surprinzi adversarul?...sau esti de tipul celor care trag tacaneali plictisitoare cu tenergy?...si amicul meu se crede ofensiv si vrea viteza cu toate ca sta la 3m de masa si incearca sa-mi scoata bombele...
    tibhar def plus jumulita
    gambler reflectoid 1,0
    dawei 388 D-1 ox

Comentariu

Acum am un setup care nu-mi permite un control mare al mingii, de aceea cautam ceva cu hinoki in compozitia lemnului, e dupa ce am citit cele scrise de tine unde recunosc ca ai mare dreptate, trebuie sa iau in calcul si tipul de fete care merg mai bine pe un lemn de viteza (eu am vrut totul fast si uite ca am gresit).
      Cred ca degeaba achizitionez un lemn cu control bun daca ii pun fete Acuda S1, nu stiu ce combinatie sa mai fac ca sa fie bine.
      Am trei variante:
      Schimb lemn si las fetele
      Schimb fetele si las lemnul
      Cumpar lemn si fete mai soft

Comentariu

Nu stiu ce combinatie ai acum, dar daca vrei un lemn cu Arylate si Hinoki, s-ar putea sa nu fie cu mult mai mult control.
        Daca vrei sa ramai ofensiv si vrei control mare, cauta un Nittaku Septear (7 straturi de hinoki) sau poate un Stiga Offensive Classic sau NCT, in gemeral, stai cu lemnul la nivelul OFF- spre OFF si vei putea juca si cu Acuda S1 sau Tenergy.
        Cauta un lemn care sa-ti ofere simtul care-ti place: cu / fara vibratii sau moale / tare, cum vrei.
        Blog de tenis de masă

Comentariu

Multumesc,

Am gasit lemnul asta care are control si viteza acceptabile, merita sa-l cumpar? e cam scump dar daca voi ziceti ca merita banii fac un efort si-l achizitionez.

Comentariu

Sincer, parerea mea e ca la banii aia NU se merita...dar asta e numai parerea mea
            --=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
            --=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--

Comentariu

Dar asta merita? Cine a facut comanda pe acest sait poate sa-mi spuna cam cat ajunge pretul final cu livrare in Buc.
              Nu am mai gasit alt lemn la acelasi pret, materiale si caracteristici ca sa nu ma complic cu achizitionarea lui din afara.

Comentariu

Vezi in topicul asta niste preturi de bun-simt : http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...E-ACUM-PE-STOC. Personal iti recomand cu caldura la ce fete ai tu un Nittaku Septear...e un super lemn si cred ca te-ai incadra si in bugetul propus, ba poate chiar ai iesi mai ieftin ca nu mai platesti transport si alte alea...
                --=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
                --=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--

Comentariu

Gresesc eu sau saitul asta e tot una cu ce mi-ai recomandat tu?
                  Daca da, l-am studiat din scoarta-n scoarta, ce pot sa spun e ca unele din lemnele XIOM sunt de exceptie dar putin cam scumpe.

Ps. Am facut aproape comanda pentru lemnul Sanwei HC1 si cu tot cu transport mi-a iesit la 71 USD sa zicem ca nu mai platesc TVA si vama la el si tot ma costa in lei ~230, deci cam mult pentru o chinezarie (parerea mea).

Deci lemnul tot de pe la noi am sa-l cumpar si cred ca am sa astept sa pice ceva bun pe bursa forumului, e cea mai rentabila varianta.

Comentariu

Procesare...
                  X