Cat de apropiate de realitate sunt caracteristicile(spin,control,speed) date de megaspin,dan-doy,butterflyonline?Mi se pare ca difera mult de la un site la altul.Recomandati-mi un site unde pot vedea cele mai bune si mai adevarate caracteristici la fete si la lemne.Mersi
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Caracterisici fete+lemne
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Coordonator Onorific
- 30.aug.2006
- 1103
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24Taguri: Nimic
Nimic nu egaleaza experienta personala cu respectivele fețe/lemne. Consider ca degeaba cauti un site cu valori cat mai bune. Mai bune relativ la ... ce? Toate valorile acelea sunt ORIENTATIVE. In functie de particularitatile jocului tau poti sa crezi ca anumite valori ti se potrivesc la fix, iar cand joci cu ea e altceva decat te asteptai.Butterfly Grubba Carbon-AN All+
FH: Tackiness Chop, BH: Yasaka Antipower
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1103
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Postat în original de bilutzaNimic nu egaleaza experienta personala cu respectivele fețe/lemne. Consider ca degeaba cauti un site cu valori cat mai bune. Mai bune relativ la ... ce? Toate valorile acelea sunt ORIENTATIVE. In functie de particularitatile jocului tau poti sa crezi ca anumite valori ti se potrivesc la fix, iar cand joci cu ea e altceva decat te asteptai.
Vad ca joci cu tackiness D.tocmai mi-am comandat si eu o astfel de fata pt BH.Esti multumit de ea?Raport control/speed?chiar are asa viteza mica?
mersi
Comentariu
Postat în original de leordararesVad ca joci cu tackiness D.tocmai mi-am comandat si eu o astfel de fata pt BH.Esti multumit de ea?Raport control/speed?chiar are asa viteza mica?
mersiButterfly Grubba Carbon-AN All+
FH: Tackiness Chop, BH: Yasaka Antipower
Comentariu
Eu am jucat cu Rares si sunt sigur ca lui o sa-i placa D-urile in comparatie cu ce a jucat el pana acum. Multumesc si lui Bilutza pentru comparatia facuta intre Tachiness C si D si cred ca asta ar trebui sa faca cei mai multi care au incercat echipamente diferite, pentru a-i ajuta sa scurteze "calea" pe cei ce inca mai cauta! LA MULTI ANI tuturor forumistilor si tuturor jucatorilor, antrenorilor si simpatizantilor tenisului de masaLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1103
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Mie mi se potriveste perfect tackiness-ul drive pentru backhand.este exact ceea ce cautam.Are un control excelent,spin f bun iar viteza e relativ buna.In schimb nu am reusit sa ma obisnuiesc deloc cu tackifire-ul C,pe care i l-am dat la schimb tatalui meu pe un Sriver G2 Fx(cu autograful Otiliei Badescu pe ea
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:14.Procesare...X
Comentariu