---------- Post added 22 ian 11 at 06:21 ----------
Descriere :
1. Pereche de fete Butterfly Sriver Fx 2,1 mm , taiate perfect pe xiom aria lite, impecabile - practic noi ,lipite o singura data cu i-bond, nu au fost jucate decat de vreo 3 ori - Pret 80 lei bucata sau 150 perechea.
2. Fata neagra Xiom Vega Europe 2,0 mm - Topsheet perfect,fara ciupituri pe margine , buretele de pe spate prezinta ciupituri care nu influenteaza saritura de nici un fel ( asta se datoreaza faptului ca am probat-o pe mai multe lemne si nu am avut rabdarea necesara sa o curat calm de fiecare data ). Deci si asta jucata destul de putin , a fost probata pe mai multe lemne . Pret 70 lei.
3. Lemn Donic Waldner Senso Ultra-Carbon , maner drept (ST) - arata foarte bine , fara lovituri pe cant ,jucat cam 2 luni de 2 ori pe saptamana - Pret 130 lei.
4. Lemn Xiom Solo , maner concav (FL) - arata foarte bine , fara lovituri pe cant , jucat foarte putin cam de 6 luni il am dar a fost putin jucat , fiind pleta de rezerva - Pret 160 lei.
Preturile sunt usor negociabile in limita bunului simt si as prefera sincer sa le dau la jucatori din București , dar nu exclud nici posta daca eventualii cumparatori sunt dispusi sa-si plateasca taxele postale. Eu de regula merg in weekend la Tot Tenis Arena , deci daca doriti sa le vedeti si pe viu le iau cu mine cand merg acolo.
Comentariu