Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand lemne si fete impecabile - diverse !

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Vand lemne si fete impecabile - diverse !

---------- Post added 22 ian 11 at 06:21 ----------
    Descriere :
    1. Pereche de fete Butterfly Sriver Fx 2,1 mm , taiate perfect pe xiom aria lite, impecabile - practic noi ,lipite o singura data cu i-bond, nu au fost jucate decat de vreo 3 ori - Pret 80 lei bucata sau 150 perechea.
    2. Fata neagra Xiom Vega Europe 2,0 mm - Topsheet perfect,fara ciupituri pe margine , buretele de pe spate prezinta ciupituri care nu influenteaza saritura de nici un fel ( asta se datoreaza faptului ca am probat-o pe mai multe lemne si nu am avut rabdarea necesara sa o curat calm de fiecare data ). Deci si asta jucata destul de putin , a fost probata pe mai multe lemne . Pret 70 lei.
    3. Lemn Donic Waldner Senso Ultra-Carbon , maner drept (ST) - arata foarte bine , fara lovituri pe cant ,jucat cam 2 luni de 2 ori pe saptamana - Pret 130 lei.
    4. Lemn Xiom Solo , maner concav (FL) - arata foarte bine , fara lovituri pe cant , jucat foarte putin cam de 6 luni il am dar a fost putin jucat , fiind pleta de rezerva - Pret 160 lei.
    Preturile sunt usor negociabile in limita bunului simt si as prefera sincer sa le dau la jucatori din București , dar nu exclud nici posta daca eventualii cumparatori sunt dispusi sa-si plateasca taxele postale. Eu de regula merg in weekend la Tot Tenis Arena , deci daca doriti sa le vedeti si pe viu le iau cu mine cand merg acolo.
    BTY Michael Maze
    Tenergy 05 / Omega IV Pro

da-ne ceva preturi.

Comentariu

Am uitat sa precizez dimensiunile : fetele Butterfly 150x157mm iar Vega Europe 148x155mm.
      ---------- Post added 23 ian 11 at 08:51 ----------
      Caracteristici pentru lemne ar fi urmatoarele : Lemnul Xiom Solo are 7 straturi de lemn , este moale la feeling avand un control fantastic si viteza ceva mai mica ( daca folositi fete de tip nou cu tehnologie tensor ce se lipesc cu solutie pe baza de apa ) fiind foarte potrivit pentru incepatori sau jucatori de nivel mediu.
      Lemnul Donic Waldner Senso Ultracarbon , este un lemn mai dur ce pastreaza insa o controlabilitate foarte buna dar cu un nivel de viteza sensibil mai mare , facandu-l bun pentru jucatorii de nivel mediu si chiar pentru avansati. Are 5 + 2 straturi , cele de carbon fiind foarte subtiri si situate la ineriorul lamei. Are de asemenea si un sunet foarte placut, clar.

Sunt dispus si la eventuale schimburi cu urmatoarele : Fete Tenergy , lemne Zetro Quad sau Innerforce ZLF ( bine-ineles la care ofer si diferenta in bani ).
      ---------- Post added 24 ian 11 at 10:21 ----------
      Anunt valabil.
      Ultima editare de scooby; 22.ian.2011, 18:35.
      BTY Michael Maze

Comentariu

Anuntul este valabil. Produsele sunt de calitate , in stare excelenta .
        Preturi negociabile.
        BTY Michael Maze

Comentariu

Update anunt :

1. Pereche fete Butterfly Sriver FX - rezervate
          2. Vega europe 2.0 - rezervata pana marti
          3. Lemn Donic Waldner Senso Ultra-Carbon - a plecat aseara spre Timișoara
          4. Lemn Xiom Solo - disponibil.

Va astept !
          BTY Michael Maze

Comentariu

Anunt valabil, a mai ramas lemnul Xiom Solo ( a fost jucat efectiv vreo 2-3 luni) , cam 2-3 ore pe saptamana , nu are semne de uzura sau lovituri pe cant
            BTY Michael Maze

Comentariu

Lemn Xiom Solo - rezervat !
              Ultima editare de scooby; 04.feb.2011, 22:06. Motiv: Adaugare poze produs
              BTY Michael Maze

Comentariu

vega pro neagra

Salutare , toate produsele afisate in prima pagina a anuntului au fost vandute.
                Se mai adauga acum o fata neagra Xiom Vega Pro max , dimensiuni 150x148 la pretul fix de 50 lei.
                Fata se prezinta in conditie excelenta , uzura aprox 20% , are o mica problema ce nu influenteaza saritura/jocul si anume in partea dreapta sus buretele este crapat de la o dezlipire mai energica pe o lungime de cca. 1 cm , topsheetul fiind foarte bun si de asemenea marginile fetei si buretele nu prezinta ciupituri.
                Aveti poze mai jos.
                BTY Michael Maze

Comentariu

anuntul este valabil
                  am uitat sa specific ca sunt deschis si la schimburi si chiar ofer diferenta in bani daca produsele vostre sunt cotate mai mult ca fata mea.
                  BTY Michael Maze

Comentariu

ofer la schimb pentru xiom o fata neagra Thibar Speedy Spin max jucata de vreo 8 ori pe acelasi lemn dimensiuni 159X150 mm date tehnice http://www.wsport.com/catalogue/?tod...s&grp=172&qty=
                    Ultima editare de adishorul; 27.feb.2011, 22:35.
                    Nittaku Violin​Fastarc G-1 / Fastarc S-1

Comentariu

imediat ce o sa aflu greutatea exacta o sa scriu in anunt!!! pretul care il oferiti nu ma multumeste... in scurt timp o sa adaug niste poze noi ca sa se vada cat mai bine ca lemnul este nou desi se observa si din poza care deja este in anunt.....
                      P.S. scriu aici deoarece nu mai puteti primi mesaje private ca aveti prea multe...
                      FH: Tuttle Beijing II | Butterfly Michael Maze Arylate Carbon OFF | BH: Tuttle Beijing II

Comentariu

Salut. Sunt interesat de fata xiom vega pro pe care o vinzi, ti-am dat si ieri un PM ,nu stiu daca l-ai primit. Eu merg Marti, Joi si in weekend la Top Tenis Arena, vad ca si tu mergi pe acolo. Poate aduci fata si daca ruptura din burete nu afecteaza jocul, o cumpar sigur. Mutumesc
                        BLADE: Joola Viva
                        FH:Joola Express One
                        BH: Joola Express One

Comentariu

Fata a fost vanduta lui Babaul de mai sus . Sa o stapaneasca cu placere si succes la topspin cu ea
                          Deocamdata toate produsele s-au dat , daca va mai aparea ceva pe parcurs , voi posta aici.
                          Multumesc , o seara buna tuturor !
                          BTY Michael Maze

Comentariu

Procesare...
                          X