Cum fac sa introduc clasamentul in pagina rezervata???
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Postare clasament
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Postare clasament
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX redTaguri: Nimic
Deoarece eu sunt cel care am scris acel mesaj, nu se pot sa-l modific decat eu. Trebuia sa il scrieti d-voastra pentru a putea modifica.
LATER EDIT:
Am observat ca e postat clasamentul cu doua mesaje mai jos, deci oricum e vizibil si nu ar schimba cu nimic daca ar fi postat mai sus.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5824
- Fălticeni
- 64
Likes given: 977Likes received: 1512
Am vrut sa scriu clasamentul pt campionatul de N-E,dupa prima etapa.Am facut cap de tabel,am scris mai jos numele,lateral orasul,punctele,etc.La afisarea postului,mi a iesit un talmes-balmes,fara spatii,incalecat orasul cu numele,samd.De ce oare?of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Nu aveti cum baga tabele pe forum. Pe forum nu se poate instala microsoft office. Puteti insera doar text simplu cu cele cateva optiuni asa zise BBCODE:
1. bold
2. italic
3. subliniere
4. Aliniere stanga/dreapta/centru
5. Numerotare lista
6. Indentare
7. culoare litera
8. marime litera
9. inserare de link, mail, poza...
Si cam atat. Adica o versiune foarte rudimentara a editorului MOffice. Daca dati copy/paste la un tabel din word nu o sa iasa tocmai bine.lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5824
- Fălticeni
- 64
Likes given: 977Likes received: 1512
Postat în original de clau Vezi postNu aveti cum baga tabele pe forum. Pe forum nu se poate instala microsoft office. Daca dati copy/paste la un tabel din word nu o sa iasa tocmai bine.of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Exact asta am scris mai sus:
NU MERGE COPY / PASTE DIN WORD.lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
postare clasament
Eu am facut tabelul in format EXCEL, si i-am dat un copy-paste. L-a deformat putin , dar nu mortal! Cu putine ajustari din mana(impinge incolo, trage de dincolo) mi-a iesit un clasament cu o forma onorabila (vezi Concurs B la Miercurea Ciuc).Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:40.Procesare...X
Comentariu