Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Caracterisici fete+lemne

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Caracterisici fete+lemne

Cat de apropiate de realitate sunt caracteristicile(spin,control,speed) date de megaspin,dan-doy,butterflyonline?Mi se pare ca difera mult de la un site la altul.Recomandati-mi un site unde pot vedea cele mai bune si mai adevarate caracteristici la fete si la lemne.Mersi

Nimic nu egaleaza experienta personala cu respectivele fețe/lemne. Consider ca degeaba cauti un site cu valori cat mai bune. Mai bune relativ la ... ce? Toate valorile acelea sunt ORIENTATIVE. In functie de particularitatile jocului tau poti sa crezi ca anumite valori ti se potrivesc la fix, iar cand joci cu ea e altceva decat te asteptai.
    Butterfly Grubba Carbon-AN All+
    FH: Tackiness Chop, BH: Yasaka Antipower

Comentariu

Postat în original de bilutza
      Nimic nu egaleaza experienta personala cu respectivele fețe/lemne. Consider ca degeaba cauti un site cu valori cat mai bune. Mai bune relativ la ... ce? Toate valorile acelea sunt ORIENTATIVE. In functie de particularitatile jocului tau poti sa crezi ca anumite valori ti se potrivesc la fix, iar cand joci cu ea e altceva decat te asteptai.
      Ai dreptate,dar nu pot sa-mi cumpar cinci fete din care sa selectez 2.Valori orientative am cautat si eu,numai ca aceste valori difera foarte mult de la un site la altul.
      Vad ca joci cu tackiness D.tocmai mi-am comandat si eu o astfel de fata pt BH.Esti multumit de ea?Raport control/speed?chiar are asa viteza mica?
      mersi

Comentariu

Postat în original de leordarares
        Vad ca joci cu tackiness D.tocmai mi-am comandat si eu o astfel de fata pt BH.Esti multumit de ea?Raport control/speed?chiar are asa viteza mica?
        mersi
        Eu tocmai imi vand Tackiness D-ul. Nu ma impac cu ea deloc. Nu e ce ma asteptam. I-am comparat caracteristicile cu ceea ce foloseam (adica Tackiness Chop) si am crezut ca e exact ce am nevoie, un pic mai multa viteza si un pic mai putin spin. Insa, o data pusa pe paleta, ma-m trezit ca "feeling-ul" e cu totul altul: mult prea "hard" fața de senzatia "soft" a Tackiness Chop-ului, miscarile nu mai sunt asa "rotunde" ca la Chop si suna sec, spart ca fețele chinezesti. Pe scurt, MIE PERSONAL nu mi s-a potrivit. In schimb, e foarte posibil ca pentru tine sa fie foarte buna. Cat despre viteza, e intr-adevar un pic mai mare ca si la Chop. Iar controlul tine si de tipul de miscare pe care esti obisnuit sa o faci. Eu unul nu aveam deloc control cu el.
        Butterfly Grubba Carbon-AN All+
        FH: Tackiness Chop, BH: Yasaka Antipower

Comentariu

Eu am jucat cu Rares si sunt sigur ca lui o sa-i placa D-urile in comparatie cu ce a jucat el pana acum. Multumesc si lui Bilutza pentru comparatia facuta intre Tachiness C si D si cred ca asta ar trebui sa faca cei mai multi care au incercat echipamente diferite, pentru a-i ajuta sa scurteze "calea" pe cei ce inca mai cauta! LA MULTI ANI tuturor forumistilor si tuturor jucatorilor, antrenorilor si simpatizantilor tenisului de masa
          Lemn- Bty Viscaria
          FH - TENERGY 05
          BH - TENERGY 80

Comentariu

Mie mi se potriveste perfect tackiness-ul drive pentru backhand.este exact ceea ce cautam.Are un control excelent,spin f bun iar viteza e relativ buna.In schimb nu am reusit sa ma obisnuiesc deloc cu tackifire-ul C,pe care i l-am dat la schimb tatalui meu pe un Sriver G2 Fx(cu autograful Otiliei Badescu pe ea

Comentariu

Procesare...
            X