Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ce lemn OFF?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Ce lemn OFF?

Am folosit pana recent un lemn primorac off- cu fețe tenergy 05 pe forehand si bryce speed fx pe backhand dar simt ca deja mi-ar trebui un lemn ceva mai iute,m-am gandit la un lemn off.Problema este ca exista o gama variata de lemne off si nu stiu la ce sa ma decid.Poate ma puteti ajuta cu ceva sfaturi!Va multumesc
    ---------- Post added 24 ian 11 at 16:18 ----------
    Ce parere aveti despre lemnele Thibar nimbus sau thibar samsonov premium contact,respectiv butterfley kong lighui?
    Lemne: DHS Hurricane Long W997
    FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
    BH: DHS GoldArc 8

nu stiu despre lemnele pomenite de tine dar iti spun ce folosesc eu Nittaku Septear OFF! un lemn excelent cu care m-am inteles din prima desi inainte am mai incercat destule! multa bafta!
    Fh: Rakza X
    Blade: Bty Innerforce ULC
    Bh: Rakza X Soft

Comentariu

Tibhar Samsonov Alpha, Nittaku Septear, Stiga Offensive (Classic, NCT), Stiga Clipper, BTY Timo Boll Spirit, BTY Michael Maze, BTY Timo Boll ALC, BTY Innerforce ZLC, Donic Waldner Senso Carbon, Yasaka Ma Lin Carbon, Yasaka Extra Offensive - toate sunt lemne foarte bune din gama OFF.
      Despre cele mentionate de tine nu stiu nimic.
      Blog de tenis de masă

Comentariu

Eu am Thibar Nimbus, dar este fața de paleta, nu lemn. In plus, nu cred ca cei de la Thibar sunt atat de ignoranti sa denumeasca doua produse la fel. Parerea mea...
        ---------- Post added 26 ian 11 at 15:59 ----------
        Imi cer scuze , e vorba de Tibhar Nimbus.
        Rudius

Comentariu

BTY balsa carbo x5 , un lemn usor pentru un carbon si destul de rapid cu foarte foarte mici vibratii ! Stima

Comentariu

Samsonov Premium Contact...hmm...un lemn f bun dar nu cred ca e o diferenta semnificativa intre Primorac Off- si el ca viteza...SPR se simte totusi parca un pic mai bine. Daca vrei un upgrade pt Primorac primul pas logic ar fi Bty Petr Korbel(simplu)...dupa parerea mea acest lemn este ceea ce cauti. Tot un lemn f bun este si Kong Linghui Euro(atentie nu special) numai ca de regula il gasesti la greutati de peste 90 de grame...daca pui si un T05 pe el s-ar putea sa ti se para cam greut. Nittkau Septear este de asemenea f bun dar este cu totul alta mancare de peste. Ca sa inchei nu iti recomand nici unul dintre lemnele compozite...cauta pentru inceput ceva allwood...strict din punctul meu de vedere nu poti sa dai gres nici cu Petr Korbel, Kong Linghui Euro sau chiar Samsonov Premium Contact/Samsonov Alpha...desigur exista si alte variante dar sunt ceva mai scumpe sau mai greu de gasit. Bafta !
            Blade: Viscaria, FL
            fh: T05, 2,1 mm, black
            bh: T05, 2,1 mm, red

Comentariu

Multumesc pentru sfat,sa stiti ca m-am gandit si eu mult la lemnul Petr Korbel si cred ca asta va ramane pentru ca este accesibil si ca pret...,bineinteles ca nu m-a deranja sa am un timo boll alc insa este mult prea scump pt bugetul meu.

Comentariu

Un lemn excelent de la BTy cu care am jucat este Korbel SK7. Singurul lucru care s-ar putea sa deranjeze (cel putin pana te obisnuiesti cu el) e greutatea lui: 90 de grame, sau chiar mai mult unele exemplare. Dar exceptand acest lucru este un lemn allwood deosebit in opinia mea. Ai viteza suficienta pentru atac, chiar si la semi-distanta. Ai si un simt foarte bun cu el. Merita incercat.

Comentariu

Da,cu siguranta ca m-ar deranja pentru ca am avut in trecut un lemn de 95 grame si nicicum nu ma descurcam cu el

Comentariu

Korbel Sk 7 ...am avut si eu doua...lemn bun dar pentru joc direct...daca vrei sa dai spin si sa deschizi usor nu prea e ceea ce trebuie...oricum mi se pare mai reusit vechiul Korbel...si din ce se aude prin "vecini" Korbel insusi a revenit la la lemnul lui initial...
                    Blade: Viscaria, FL
                    fh: T05, 2,1 mm, black
                    bh: T05, 2,1 mm, red

Comentariu

Procesare...
                    X