si draga monicad...cel mai important e sa joci cu o paleta confortabila,care-ti sta bine in mana...si aici conteaza greutatea, dimensiunile ( suprafata, tipul de maner si grosimea lui,grosimea paletei...de ex daca tai mingile...o grosime cat mai mica...)...viteza,spinul si controlul is f.relative si daca sunt spre maxim s-ar putea mai mult sa te incurce...viteza cea mai buna o dai din mana,mingile fara spin pot fi la fel de dificile ca cele cu spin si sa nu crezi ca daca paleta are controlul controlului tu o sa poti sta in timpul jocului pe scaun,sa bei o bere...astfel,cu cat paleta ta e mai minunata cu atat devii mai lenes iar jocul tau s-ar putea imbunatati dar nu in sensul cresterii valorii...dezvolta jocul,foloseste o gama larga de lovituri,de serve,fii imprevizibila,gandeste in joc,cauta punctele slabe ale adversarului,misca-te rapid,plaseaza-te cum trebuie,invata sa citesti mingile care vin spre tine si foloseste lovitura potrivita,plesneste-le rapid si cand trebuie ...si eu m-am conofait un timp pana sa gasesc o paleta cat de cat pe stilul meu...conteaza si caracteristicile lemnelor si fetelor dar nu asa mult cu cred unii cu tenergy care dau numai prin pereti...ai putea spune ca ma cred vreun timo boll...eu m-am apucat de sportul asta de vreo 2 ani...cam 2h pe saptamana...in ultimul timp joc mai mult si am progresat f.rapid...80% ca am inceput sa citesc jocul si 20% din cauza paletei...o zi buna si sa joci din ce in ce mai bine
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Lemn Galaxy T2!
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 15 (0 members and 15 guests)
-
Domnu Emil multumesc de oferta,dar am luat deja lemnul,azi a venit!
(at)bubu ruz:ai mare dreptate,in tot ce ai zis,,,eu pana acum am jucat cu maner flared,lemnul asta waldner are maner drept,sper sa ma pot abisnui cu el,m-i se pare foarte confortabil.l-am cantarit(lemnul)si are 90 g,desi in specioficatii scrie 85....nu conteaza,ca tot super-usor m-i se pare...acu ramane sa avd ce fete pun poe el...as pune chinezesti dar mi-e frica ca se duc repede(....Sper sa joc din ce in ce mai bine,acum sunt la nivel intermediar!O zi buna sitie!'Just play table tennis....but try to find the perfect paddle 4 you!'
FH:donic coppa max
blade:donic waldner diablo senso st
BH:donic coppa max
Comentariu
Scuza-ti greselile de ortografie,ma grabeam...'Just play table tennis....but try to find the perfect paddle 4 you!'
Comentariu
eu is fan fete chinezesti dar si fete chinezoaice....la durabilitate sa stii ca stau bine...nu e bine sa-ti recomand niste fete ca ce merge bine la mine s-ar putea sa fie incomode pt tine...cu fetele chinezesti mi se pare ca inveti mai bine miscarile...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Scuza-m, scuza-m Felicitari pentru achizitie, si pune paleta cat mai repede la treabaMarc Barbu
Comentariu
Deocamdata e pe tusa,ca n-am fete(...dar sper sa rezolv cat mai curant problemapoate ne vedem la Amatur la baicoi in aprilie!daca veniti.O zi buna!'Just play table tennis....but try to find the perfect paddle 4 you!'
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:52.Procesare...X
Comentariu