Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Clasament provizoriu
Locul I- Ilies Ioan-Rădăuți
Locul II- Surmei Bobi-Bacău
Locul III-Virlan Adrian- Onesti
Locul IV- Tiganesteanu Adrian-Bacău
Felicitari tuturor concurentilor care au participat si care se vede clar ca devin adversari din ce in ce mai buni.
BLADE:Kreanga Aeros
BH:Tibhar Torpedo
FH: Globe National
multumim mai ales coach-ului, make-up artist si alea, alea, care a facut calatoria cat de cat acceptabila pentru cei inghesuiti in spate. Noroc ca a fost accidentat ca altfel.....
Blade: Timo Boll Spirit FL
FH: Tenergy05
BH: Tenergy05
au scris adevarul......tre sa mai cautati vreo cunostinta la ziar sa scrie de fiecare data cand se organizeaza turnee....pt binele sportului in general.....cred ca e nevoie de mai multa publicitate ......promovare prin postere..cel putin nu prea am vazut asa ceva.....pacat ca si acestea costa.......
orisicum e de apreciat voluntariatul.....
au scris adevarul......tre sa mai cautati vreo cunostinta la ziar sa scrie de fiecare data cand se organizeaza turnee....pt binele sportului in general.....cred ca e nevoie de mai multa publicitate ......promovare prin postere..cel putin nu prea am vazut asa ceva.....pacat ca si acestea costa.......
orisicum e de apreciat voluntariatul.....
Foarte buna ideea.
Asa cum avem model de diploma, sigla personalizata, de ce n-am avea si un model de poster- macar ceva A4 care sa fie lipit la salile de sport din zona, pentru a anunta turneele Amatur...
Asemenea, continutul articolului poate fi aranjat pentru a fi trimis pe mail la ziarele din zone, cine stie, poate au loc de inserat vreo stire.
Am vazut ca si dintre redactori sunt pasionati de tenis de masă, si cred ca ne-ar sprijini.
Comentariu