Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Din Dornesti:Jenica Donisan de data asta chiar victima sigura.Imi iau si echipamentul de schii.Bai frate alta inregistrare cine a mai fost cu ideea asta?
ATENTIE !!! Inscrierile se termina Vineri 11.02 ora 19 !
ATENTIE !
in curand se termina inscrierile !
si eu sunt de acord cu asta !
se castiga mult timp cu aceasta metoda,
de exemplu daca incepe turneul cu 10 min. mai repede , se poate inmulti cu 100 (de ex.)(de participanti)=1000 min.
dar se poate incepe cu 100 min. mai repede si atunci castigam 10.000 de minute ,
cred ca se poate spune si asa ,
numa sa intelegem fiecare ca e bine pt. fiecare...
sa respectam deciziile organizatorilor !
succes !
Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
dar tu ce faci ? nu vii ? ---------- Post added 11 feb 11 at 18:51 ---------- din Falcau : Preda Virgil - amatori ---------- Post added 11 feb 11 at 19:04 ----------
Pentru cei curiosi si nerabdatori rezultatele bineinteles partiale ale turneului:
OPEN:1.FARKAS GABOR-TG-MURES.
2.ILIES IOAN-RADAUTI
3MOSNEAGU MARIUS-Fălticeni.
4.NEMTOI GABRIEL-SUCEAVA
AMATORI:
1.URSULEANU VASILE-STRAJA
2.CIUBOTARU ANDREI-MOINESTI
3CINEVA DIN -Botoșani.
4MOTISAN DRAGOS-AMADEO -MANGALIA.
Organizare buna ,atmosfera destinsa,pacat de condensul format in sala.Deocamdata atat.
foarte frumos !
si pt. ca am castigat ,,meciul anului'' l-am denumit eu,
in finala cu Ciubotaru am avut 2-0 apoi a venit tare ,,peste mine'' si a facut 2-2 ,
apoi in setul decisiv am avut 4-0, 6-2, 8-5, 10-7, a reusit 10-10 , 10-11 , am egalat , apoi am avut noroc(sau el ghinion) , i-a sarit din fileu afara , ... ia venit in cant la paleta...
dar parca simt ca data viitoare ma bate...bravo ! ---------- Post added 13 feb 11 at 16:06 ---------- felicitari pt. organizare si ,,la mai mare !'' ---------- Post added 13 feb 11 at 16:09 ---------- felicitari finalistilor de la open !
inclusiv lui Cioooooo-li care a facut progrese vizibile !
Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Felicitari tuturor premiantilor,participantilor,si in mod deosebit d.lui Dragos Motisan pentru locul obtinut(pentru prima data) la un asemenea turneu,precum si organizatorilor pentru ospitalitatea care in descrieri telefonice a fost una super buna, si sunt convins de realitatea lor..din pacate pentru mine am lipsit la un asemenea eveniment..
Cipi Constantinovici...nu te-am vazut pe podium ! ..la tenis de masă
Felicitari tuturor premiantilor,participantilor,si in mod deosebit d.lui Dragos Motisan pentru locul obtinut(pentru prima data) la un asemenea turneu,precum si organizatorilor pentru ospitalitatea care in descrieri telefonice a fost una super buna, si sunt convins de realitatea lor..din pacate pentru mine am lipsit la un asemenea eveniment..
Cipi Constantinovici...nu te-am vazut pe podium ! ..la tenis de masă
Comentariu