Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

CURATAREA FETELOR

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• CURATAREA FETELOR

ACU' CA AM INTRAT IN POSESIA COMENZII DE PE DANDOY ( CARE DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE E SUPER OK) LEMN TIMO BOLL ALL+ SI FETE SRIVER CU PS, AM URMATOAREA PROBLEMA:
    CU CE SE CURATA FETELE, CA IMEDIAT SE UMPLU DE PRAF , SCAME, NU STIU CUM NAIBA PARCA TOATE SE LIPESC PE PALETA MEA.

LA MULTI ANI!
    In permanenenta schimbare

vezi aici:

http://www.dandoy-sports.com/product_in ... aners-tapehttp://www.dandoy-sports.com/product_in ... aners-tapehttp://www.dandoy-sports.com/product_in ... aners-tape

Comentariu

Pana-ti cumperi o solutie/spuma speciala de curatat fețele, fa asa:
      Ia un burete curat, inmoaie-l in apa curata, stoarce-l bine de tot si sterge cu el fețele dinspre maner, spre varful paletei. Asteapta putin sa se usuce si pune paleta intr-o husa iar daca n-ai nici de-asta, pune-o intr-o punga curata pana-ti iei. Nu sterge paleta cu mana, nici pe haine, asa cum fac (cred eu, inconstient), chiar si unii jucatori de mare valoare. Solutii de curatat fețele au aproape toti cei care fac lemne si/sau fețe. Yasaka are unul bun si ieftin.
      Lemn- Bty Viscaria
      FH - TENERGY 05
      BH - TENERGY 80

Comentariu

kteno, eu ma chinui de nu mai pot sa fac o comanda la dandoy si nu reusesc sa platesc in ruptul capului. Am card VISA, le-am dat codul ala de siguranta de pe verso, totul ok, dar imi respinge plata. Cu ce tip de card ai facut plata? Acum ma gandesc sa fac transfer international din cont in cont, ca m-am saturat de incercat cu plata online.
        Blade: Butterfly Schlager Carbon off+
        FH: Butterfly Tenergy 19, 2.1
        BH: Dr. Neubauer Superblock Extreme, OX

Comentariu

Postat în original de kimbao
          kteno, eu ma chinui de nu mai pot sa fac o comanda la dandoy si nu reusesc sa platesc in ruptul capului. Am card VISA, le-am dat codul ala de siguranta de pe verso, totul ok, dar imi respinge plata. Cu ce tip de card ai facut plata? Acum ma gandesc sa fac transfer international din cont in cont, ca m-am saturat de incercat cu plata online.

tot cu visa.
          din pacate nu stiu unde anume e problema la tine.
          insista ...cred ca vei reusi
          In permanenenta schimbare

Comentariu

Postat în original de kimbao
            Si eu am avut cateva probleme cu cardul dar am reusit pana la urma. Ele ar fi:
            (1) Cardul tau nu permite decat plati online la nivel national si deci trebuie sa-ti faci altul care sa permita.
            (2) Problema anterioara e rezolvata dar trebuie sa-ti "activezi" optiunea de a plati printr-o cerere la banca emitenta.
            Ai AICI o lista cu bancile si cardurile lor pt lamuriri. Verifica-l pt problemele mentionate si daca nu e nici una(astea le-am avut si eu) ... imi pare rau.
            Postat în original de kteno
            ACU' CA AM INTRAT IN POSESIA COMENZII DE PE DANDOY ( CARE DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE E SUPER OK) LEMN TIMO BOLL ALL+ SI FETE SRIVER CU PS, AM URMATOAREA PROBLEMA:
            CU CE SE CURATA FETELE, CA IMEDIAT SE UMPLU DE PRAF , SCAME, NU STIU CUM NAIBA PARCA TOATE SE LIPESC PE PALETA MEA.
            LA MULTI ANI!
            Eu am un Butterfly Rubber Cleaner ieftin 15ron de la Buzău.
            M. Maze FL
            FH:Roundell Soft 1.9
            BH: Tenergy 80 1.9

Comentariu

Procesare...
            X