Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ce scurt si la obiect... Mai detaliezi, te rog? Locatie, ce fel de mese, nelimitat intre ce ore?
Mersi
langa iulus mall este o cladire arata foarte comunista ... de la intrarea spre auchan ... sunt 2 sali, 2 mese ... foarte ok ... una dintre ele ii joola si cealalta imi scapa acuma ... cu filee stiga parca ... sala are cam 55 mp fiecare ... non stop se poate juca ... se da cheie de la fiecare usa... sunt cam 20 25 de jucatori ... rareori sunt mai multi de 6 ... ceea ce i ok ca se poate face si cate un campionat micutz...
numai bine
De-abia astept sa va vizitez cand ajung prin Cluj.
Ultima oara am intrebat degeaba prin Iulius Mall de aceasta sala, nu stia nimeni unde este la locatie. Poate faceti o poza cu intrarea, sau o captura de la street view.
Am rezolvat pana la urma, in alta locatie.
salut, daca se poate o adresa mai exacta a salii, pentru ca am fost pe acolo si nu am gasit-o, cladirea comunista se refera la hotelul de langa iulius care s-a renovat recent, multumesc anticipat.
Din parcarea de masini de pe platforma IULIUS MALL.cobori de pe ea si cand se terrmina panta pe care cobori,imediat in stanga intri in cladirea ;comunista ;etaj 1 camera 105,parca a-2-a pe dreapta.Cea de-a 2-a camera unde se joaca este usa din fata primei camere(105).Acolo se joaca non-stop,bineinteles daca ai si cu cine.
salut, daca se poate o adresa mai exacta a salii, pentru ca am fost pe acolo si nu am gasit-o, cladirea comunista se refera la hotelul de langa iulius care s-a renovat recent, multumesc anticipat.
Nu, nu este hotelul. Este in partea opusa. Chiar in spatele Liceului Pedagogic. Ca si indiciu, e in cladire cu dispeceratul de la Fan taxi (sper sa nu gresesc), si cu sala de fitness (Delta Power).
De mentionat ca este sala 'cu circuit inchis', inchiriata de cativa pasionati d etenis, nu e deschisa in scop comercial. Deci nu poti merge decat daca ai cheie. Pentru asta e nevoie sa platesti cotizatia lunara. Sala nu are nici o reclama afara. Daca vrei mai multe detalii, eventual poti sa-mi lasi un numar de telefon (pe mp) si luam legatura.
Comentariu