Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Salut.Pt cine locuieste in sectorul 6 si este interesat putem juca gratuit in Dechatlon militari(am eu un card)sau in parc moghioros.Preferabil dimineata intre 10-13 in cursul saptaminii.Astept mesaje pe mail petre1981(at)yahoo.com.Apropo doresc sa cumpar si o paleta mai buna la max 150 ron daca are cineva de vanzare
Salut.Pt cine locuieste in sectorul 6 si este interesat putem juca gratuit in Dechatlon militari(am eu un card)sau in parc moghioros.Preferabil dimineata intre 10-13 in cursul saptaminii.Astept mesaje pe mail petre1981(at)yahoo.com.Apropo doresc sa cumpar si o paleta mai buna la max 150 ron daca are cineva de vanzare
Salut,
paleta iti poti cumpara de la Tibi,gasesti telefonul lui aici pe forum,daca nu te descurci ti l dau eu.
Blade: Dr. Neubauer-SPECIAL
Fh: JOOLA X-PLODE SENSITIVE
Bh: Dr. Neubauer-SUPER BLOCK
salut,sunt liber dupa ora 18 pentru tenis de masă,daca mai esti interesat de ping pong contacteaza-ma pe messenger, id-ul eduard098,numai bine ---------- Post added 09-Sep-2011 at 12:03 ----------
Comentariu