Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Supertari !!! Excelent joc! Ce viteza, ce miscare, ce lovituri,....Doamne, frumos este sportul asta!!!
P'o bere cu toti fanii lui Xu Xin ca Ma Long va domina si 2013!!! Cat despre Zhang Jike, atitudinea lui la masa nu l'ar tine prea mult pe locul I.
Da, este frumos sportul asta !!! - - - Actualizat - - -
P'o bere cu toti fanii lui Xu Xin ca Ma Long va domina si 2013!!! Cat despre Zhang Jike, atitudinea lui la masa nu l'ar tine prea mult pe locul I.
Mai degraba as spune asta despre o atitudine ca a lui Samsonov. Zhang Jike, chiar daca pare/este arogant uneori, are o atitudine de luptator, care cred eu ca este un lucru pozitiv.
Da, momentan. A urmarit insa, cineva, evolutia (si ascensiunea) tinerilor "lupi" chinezi ? Se intrevede printre ei viitorul lider ? Astept comentarii de la cei ce urmaresc mai atent site-urile chineze de specialitate.
Si eu cred ca Xu Xin este nr 1 mondial nu doar pentru ca este intr-adevar foarte bun ci si pentru ca Zhang Jike nu e in apele lui. Xu Xin l-a cam batut pe ZJ in ultimele meciuri dar ZJ nu a jucat mai nimic (l-a batut si Wang Liqin daca nu ma insel, a castigat greu de tot la Kenta Matsudaira nr. 40 mondial dupa ce a fost condus cu 2-0 la seturi !!). E clar ca se intampla ceva cu el, trece printr-o perioada mai slaba. Daca juca asa in 2012 nu ajungea nici campion modial, nici olimpic. Eu zic sa avem putina rabdare sa isi revina ZJ si apoi vedem cum stau lucrurile in top 3 modial. Mie mi se pare ca nici MaLong nu este chiar intr-o forma maxima. Timpul ne va arata care e cel mai bun. Oricum toti trei XuXin, ZhangJike si MaLong sunt tineri si de valori foarte, foarte apropiate. Deci o rocada intre ei este oricand posibila.
Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Si aici este vorba de strategie..exista un ciclu de antrenamente pt a ajunge la forma maxima in momentul dorit..eu spun ca la Campionatele Mondiale de la Paris Zhang Jike va iesi campion mondial doar daca partidul comunist chinez va fi de alta parere
Si aici este vorba de strategie..exista un ciclu de antrenamente pt a ajunge la forma maxima in momentul dorit..eu spun ca la Campionatele Mondiale de la Paris Zhang Jike va iesi campion mondial doar daca partidul comunist chinez va fi de alta parere
Eu stiu si cu politica asta? Greu de crezut. In China partidul nu este tot una cu "partidul", asa cum este la noi. Cred ca se joaca pe bune: CEL MAI BUN SA CASTIGE!!!
... dar mai bine sa asteptam rezultate!
Cred ca va iesi campion mondial doar daca va dori partidul comunist chinez ).
eu zic ca la campionatele mondiale de la paris ma long va iesi campion ..app , merge cineva sa vada live campionatul de la Paris ?
ITTF World ranking
World Ranking updated on: 03/01/2013 (M)
Click on the player name for his/her World ranking record
Rank Name Assoc.
1 (2) 2897 MA Long CHN
2 (1) 2873 XU Xin CHN
3 (<<) 2868 ZHANG Jike CHN
4 (<<) 2804 WANG Hao CHN
5 (<<) 2663 BOLL Timo GER
6 (<<) 2648 CHUANG Chih-Yuan TPE
7 (9) 2629 OVTCHAROV Dimitrij GER
8 (7) 2581 MA Lin CHN
9 ( 2549 MIZUTANI Jun JPN
9 (10) 2549 WANG Liqin CHN
11 (<<) 2509 SAMSONOV Vladimir BLR
12 (13) 2469 HAO Shuai CHN
13 (12) 2445 JOO Saehyuk KOR
14 (16) 2425 GAO Ning SIN
15 (14) 2395 JIANG Tianyi HKG
* 16 (17) 2388 CHEN Qi CHN
17 (15) 2385 OH Sangeun KOR
18 (<<) 2377 MAZE Michael DEN
19 (<<) 2356 CRISAN Adrian ROU
20 (19) 2338 RYU Seungmin KOR
21 (66) 2300 YAN An CHN
22 (25) 2295 FREITAS Marcos POR
23 (21) 2286 NIWA Koki JPN
Cel mai mare salt in clasament: Yan An (de pe 66 pe 21). Anticipam aceasta evolutie si "eruptia" acestuia cu cateva posturi inainte si prevedeam ca o sa fie cat de curand membru al echipei nationale a CHN.
Clasament aprilie 2013:
1. Ma Long 2905
2. Xu Xin 2895
3. Zhang Jike 2838
4. Wang Hao 2804
Ma Long ramane pe primul loc dar Xu Xin a micsorat diferenta dintre ei, fata de luna martie. In schimb, fata de Jike, distanta primilor doi, s-a marit. S-a apropiat si Wang Hao de Jike. De vazut ce se intampla la open-ul Coreei. Daca Jike isi continua gafele, risca sa ajunga pe locul 4.
Adrian Crisan ramane pe locul 19, ca si luna trecuta.
Clasament martie 2014:
01 XU Xin CHN 3100
02 MA Long CHN 3001
03 FAN Zhendong CHN 2940
04 ZHANG Jike CHN 2829
05 WANG Hao CHN 2807
06 OVTCHAROV Dimitrij GER 2770
07 YAN An CHN 2727
08 CHUANG Chih-Yuan TPE 2663
09 BOLL Timo GER 2657
10 SAMSONOV Vladimir BLR 2594
...
22 CRISAN Adrian ROU 2353
- dupa accidentarea lui Ma Long, Xu Xin revine pe primul loc mondial;
- Zhendong urca pe locul 3, peste Jike! In ianuarie a facut 17 ani! In ritmul asta, daca n-o sa aiba pitici, in vreo doi ani va fi imbatabil;
- Adi Crisan urca 6 pozitii, de pe 28 pe 22.
da este destul de acerba lupta acolo in fruntea clasamentului!sa nu-l uitam pe yan An care a progresat fantastic dar care nu a prin lotul pentru mondiale anul acesta din japonia!
Comentariu