Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Despre Andro

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Despre Andro

Apelez la cunoscatori sa dea niste detalii legate de echipamentele Andro. S-ar putea sa fie mai multi doritori de acest echipament si sa nu aiba informatiile necesare.
    De exemplu: lemnele sunt rezistente comparativ cu cele din gama Butterfly? Dar fețele? Stie cineva despre gama Andro Plasma? Cum se comporta aceste fețe comparativ cu cele Power Sponge de la Butterfly sau Yasaka Xtend?
    Va multumesc anticipat.
    Lemn: Xiom Solo
    FH: Joola Rhyzm-P
    BH: Joola Maxxx-P

De exemplu: am consultat pe diferite siteuri caracteristicile materialelor si am remarcat ca cele de la Andro au la aceeasi viteza (si spin ptr. fețe) control mult mai bun decat cele de la Butterfly si la unele fețe chiar si spin mai bun. Pretul este apropiat. Atunci cum se explica faptul ca majoritatea amatorilor prefera Butterfly? Sa fie doar vorba de marketing?

Comentariu

Eu joc cu fete Andro. Sunt bune. Plasma inca nu am testat, dar am inteles de la cineva care a jucat cu ea ca e foarte rapida.

Comentariu

Pe site-urile internationale se spune ca lemnele Andro ar fi cele mai bune, si Butterfly are fetele cele mai bune..........

Comentariu

Postat în original de Bogdy
          De exemplu: am consultat pe diferite siteuri caracteristicile materialelor si am remarcat ca cele de la Andro au la aceeasi viteza (si spin ptr. fețe) control mult mai bun decat cele de la Butterfly si la unele fețe chiar si spin mai bun. Pretul este apropiat. Atunci cum se explica faptul ca majoritatea amatorilor prefera Butterfly? Sa fie doar vorba de marketing?
          Sunt niste lemne cu minere cu totul deosebite, mai ales priza anatomica(parerea mea!), cu un excelent control,usoare si bine echilibrate iar in ceea ce priveste viteza este acoperita intreaga gama. Marketingul este foarte important influentind decisiv vinzarile, si totusi important e sa ti se potriveasca, sa simti paleta, indiferent de ce scrie pe miner. Bogdy intreba daca lemnele ANDRO sunt rezistente. Intrebarea este la ce, la batut cuie, la spart lemne? Sa fim seriosi. paleta nu a fost conceputa pentru a tine la lovit muchia mesei sau sa-ti versi nervii pe ea!
          Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
          Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Ma refeream la rezistenta lemnului in timp, in cazul utilizarii normale. Personal joc in medie 6-8 ore saptamanal.

Comentariu

Parerea mea este ca nu conteaza ce fel de paleta e ce firma e shi ce fete are. Daca intradevar esty jucator bun joci shi cu o paleta mai proasta.
              Cea mai buna paleta e aia care o simti tu cel mai bn in mana shi care te avantajeaza cel mai mult la stlilul tau de joc asa ca nu conteaza daca e andro sau butterfly.

Comentariu

Postat în original de Mihai Pingpongistu
                Daca intradevar esty jucator bun joci shi cu o paleta mai proasta.
                De jucat joci , dar trebuie atunci sa iti schimbi stilul in functie de stiftul respectiv si posibil sa nu mai castigi meciuri
                Blade DHS PG 2
                FH: DHS Hurricane 3
                BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

V-as ruga mult sa ma sfatuiti.
                  Stilul meu este allround/offensive, folosesc serve de toate felurile, push cu mult backspin si dau foarte des topspin pe forehand cu mai mult efect decat forta. Pe rever mai mult push si chiar chop, vreau sa invat treptat si topspinul. Per total prefer mult mai mult spinul decat loviturile "drepte" si in forta. Actualmente am lemn: BTY Balsa Carbo X5 OFF, fețe: Bryce FH si Sriver FX BH. Nu relipesc fețele. Imi doresc ceva cu mai mult control(feel), SPIN MAI MARE, dar fara sa pierd din viteza.
                  Ce parere aveti de: lemn Andro C. Suss Kinetic Hinoki OFF sau
                  Andro J.M. Saive Kinetic OFF
                  cu fețe Andro Plasma 430 FH
                  Andro Plasma 380 BH
                  Va multumesc

Comentariu

Eu trebuie sa primesc un lemn hinoki dar all+ si am sa-ti spun ce parere am cand o sa-l incerc.

Comentariu

Eu am un Supercore carbon Light All+ cu fețe Plasma 380 si sunt foarte multumit de ele. Am dat si cu plasma 470 (de la Valigti) si mi s-au parut excelente dar mai rapide ca ale mele. La All+ sunt mai bune 380 sau 430.
                      Daca esti bucurestean ne putem vedea sa-ti dau sa dai cu ele
                      Lemn- Bty Viscaria
                      FH - TENERGY 05
                      BH - TENERGY 80

Comentariu

Referitor la rezistenta lemnelor, am gasit o conversatie interesanta pe un forum international:
                        "My Andro Ch. Suss Hinoki OFF blade died. 4 months ago I found my bh got weaker, & softer. Unforunately I had felt it before. It means there is a crack somewhere. I explored a longitudinal hair-crack in the middle layer at the handle. Others said what I felt it rather psychically Recently sometimes during harder hits a crackle sound could be heard. It was like when you overglue your rubber. It turned out that hinoki layer was off from the red layer... It was over. I saved the handle (I found the longitudinal hair-crack inside) thus I am aware of the Kinetic inside... hmm... its rather fun than effective."
                        Cineva intreaba: "How long did your suss blade last?"
                        Raspunsul: "9-10 months "
                        Comentariul meu: Pacat, ptr. ca lemnul asta s-ar plia exact pe stilul meu de joc. Inca oscilez intre C.Suss. Hinoki Kinetik OFF si J.M. Saive Kinetic OFF.
                        Totusi cred ca si cu J.M.Saive OFF se poate juca cu mult efect si control in acelasi timp chiar daca e mai rapid si ceva mai "hard" decat C.Suss. OFF. Ce ziceti?

Comentariu

Multumesc Visco, dar ajung mai greu la București. Oricum informatiile tale sunt bune.

Comentariu

Postat în original de Bogdy
                            Multumesc Visco, dar ajung mai greu la București. Oricum informatiile tale sunt bune.
                            Yo, man
                            Lemn- Bty Viscaria
                            FH - TENERGY 05
                            BH - TENERGY 80

Comentariu

Daca cineva ajunge sa dea niste mingi si cu Kinetic CF OFF Kevlar-Carbon, sa ne dea de stire si noua cum se comporta. Dupa caracteristici pare un echilibru bun intre viteza si control (S:93 C:95) cu un usor accent pe control. Dar cum doar dupa niste cifre pe net nu poti sa te bazezi foarte mult, astept mai bine niste impresii "live" ... Daca sunt.
                              Butterfly Grubba Carbon-AN All+
                              FH: Tackiness Chop, BH: Yasaka Antipower

Comentariu

Dupa ce am descoperit calitatea Andro, pe mine ma tenteaza Kinetic CF Titanium ALL+. Dar deja am sarit calul cu rasfatul. Am palete sa-mi pun si-n cap. Toate una si una!
                                Lemn- Bty Viscaria
                                FH - TENERGY 05
                                BH - TENERGY 80

Comentariu

Eu am jucat azi pentru prima data cu un lemn Andro Hinoki Suss All+ si am fost incantat...........

Ce si cate palete ai? (eu am pe stoc cam 9 lemne si vreo 20 de fete din care nu vand nimic)

Daca ai de schimb ceva anunta-ma.

Comentariu

Postat în original de VISCO
                                    Dupa ce am descoperit calitatea Andro, pe mine ma tenteaza Kinetic CF Titanium ALL+. Dar deja am sarit calul cu rasfatul. Am palete sa-mi pun si-n cap. Toate una si una!
                                    Cum se comporta Plasma 380 fata de celelalte fete cu care ati mai jucat?Ma refer aici la Sriver fx,Tackifire C,D ,Sriver G2 fx.

Comentariu

Postat în original de filo
                                      Eu am jucat azi pentru prima data cu un lemn Andro Hinoki Suss All+ si am fost incantat...........
                                      Ce si cate palete ai? (eu am pe stoc cam 9 lemne si vreo 20 de fete din care nu vand nimic)
                                      Daca ai de schimb ceva anunta-ma.
                                      Oho,eu mai am acum, dupa multe epurari (nu e cel mai potrivit termen pentru ca erau toate scule foarte bune), vreo 6-7 lemne si vreo 4-5 perechi de fețe. Butterfly, Yasaka, Donic si acum Andro. Am acum de vandut sau la schimb, un lemn absolut nou Yasaka Gatien Soft Carbon si dau si Andro CL ARR+ pe care de abea l-am luat dar vreau sa-mi iau CF Titanium-ul care este dublu ca pret.
                                      Lemn- Bty Viscaria
                                      FH - TENERGY 05
                                      BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de leordarares
                                        Postat în original de VISCO
                                        Cum se comporta Plasma 380 fata de celelalte fete cu care ati mai jucat?Ma refer aici la Sriver fx,Tackifire C,D ,Sriver G2 fx.
                                        Eu am jucat cu Sriver FX, Tackifire CsiD, Tachiness D, dar nu pot sa-ti fac o comparatie corecta deoarece eu nefiind adept fervent al relipitului jucam cu ele asa. Daca vrei totusi o comparatie sa zicem ca sunt putin mai rapide si mai aderente dar cu control parca si mai bun ca Sriver FX, nu atat de mare ca Tachiness D. Plasma 470 sunt ca focul, da jocului o dinamica nebanuita daca poti sa le stapanesti. (Valigti poate) si sper ca o sa pot si eu cu timpul.
                                        Lemn- Bty Viscaria
                                        FH - TENERGY 05
                                        BH - TENERGY 80

Comentariu

Despre lipitul si intretinerea fețelor Tensor. Ma refer la Plasma si nu numai.
                                          Fetzele acestea cu BUILT-IN SPEED GLUE EFFECT necesita o ingrijire speciala? Si mai ales cum se lipesc? Am citit diverse opinii de pe forumuri internationale, ca: fețele Tensor trebuie "primate" adica aplicat NUMAI glue normal si lasat peste noapte sa se usuce, altii spun ca se aplica mai multe straturi de lipici, cu intervale de uscare, altii ca nu se pune prea mult lipici, poate un singur strat, altii ca trebuie evitata supra-intinderea fețelor (over-stretch).
                                          Referitor la intretinere, cica nu ar trebui sterse in exces, iar stergerea lor ar fi mai indicata cu aerosol/lichid decat cu solutie spumanta, altii spun ca dupa joc se sterg si MUSAI pe fețe se pune ceva folie protectoare din plastic (sau pur si simplu o punga de nylon) si doar pe urma se introduce paleta in husa...etc, etc.
                                          V-am dat dureri de cap?
                                          Daca e cineva care stie din practica proprie cum se procedeaza...VISCO, ce zici?

Comentariu

Despre lipire: Acest tip de fețe se lipesc numai cu adezivi normali tip Bazic Chack care au putere mare de lipire (multa guma naturala)si solventi neagresivi. Scrie si pe ambalaj ca fabricantul nu-si asuma nici o raspundere in cazul aparitiei defectelor cauzate de lipirea cu adezivi tip speed glue. Bazic Chack-ul nu necesita aplicarea in multe straturi, avand in compozitie principii de lipire mult mai avansate decat Speed Glue-urile. Vreau sa spun prin asta ca fețele primate cu Bazic Chack sau alti adezivi similari, se pot relipi pe acelasi lemn sau pe altul de mai multe ori, fara sa fie necesara aplicarea unui nou strat. Atentie la taiere pentru ca totusi fețele reactioneaza prin dilatare si la acest fel de adeziv. Eu am taiat fețele exact cat lemnul si le-am lasat sa revina la dimensiuni dupa aplicarea adezivului cca 2-3 ore. Nu a fost nevoie de o noapte intreaga. Stratul unic a fost foarte generos pt ca nu as fi vrut sa am surpriza sa mi se dezlipeasca.
                                            Intretinerea: Ca si la celelalte. Solutiile lichide sunt mai bune decat spumele (parerea mea), bureti moi si care nu lasa scame si fara sa apesi tare. Foliile de protectie (cele speciale) adera pe suprafața cauciucului si ridica si ultimile urme de praf care ar mai fi ramas lasandu-le foarte curate si foarte aderente. Dupa un timp aceste folii se incarca cu particulele de praf si nu mai adera la cauciuc. Este momentul sa fie inlocuite. La Plasma fiecare fața vine insotita de o folie protectoare autoadeziva care se taie la dimensiune ca si fețele de cauciuc.
                                            Lemn- Bty Viscaria
                                            FH - TENERGY 05
                                            BH - TENERGY 80

Comentariu

VISCO, povesteste-ne un pic de Yasaka Gatien Soft Carbon. Ce impresie ti-a facut? Poti sa ne faci o comparatie cu alt lemn? Ce fețe ai folosit timp mai indelungat pe el?
                                              Butterfly Grubba Carbon-AN All+
                                              FH: Tackiness Chop, BH: Yasaka Antipower

Comentariu

Mersi fain, Visco. Mi-am comandat acum 2 zile un lemn Saive Off si doua Plasme (430 si 380) de la Dandoy si acum astept ca un copil sa-mi vina jucariile. Diferentza ar fi ca atunci cand eram copil nu prea ma interesa soarta jucariilor...Acum da!

Comentariu

Postat în original de bilutza
                                                  VISCO, povesteste-ne un pic de Yasaka Gatien Soft Carbon. Ce impresie ti-a facut? Poti sa ne faci o comparatie cu alt lemn? Ce fețe ai folosit timp mai indelungat pe el?
                                                  Yasaka Gatien Soft Carbon este absolut nou, nu l-am folosit nici o data. Cred ca pentru uni poate parea un lucru foarte ciudat sa ai un lemn si sa nu dai cu el. De fapt lucrurile sunt simple. Am cumparat doua lemne odata, Yasaka Gatien Soft Carbon si Yasaka Gatien Carbon cu gand sa pastrez pe cel care-mi place mai mult. Am dat cu Yasaka Gatien Carbon si a fost "dragoste la prima vedere". Nu mai avea rost sa dau cu al doilea deoarece gasisem ce-mi doream. Primele fețe pe care le-am pus pe "Carbon" au fost Yasaka Visco, o alta revelatie (asa a aparut nick-ul meu). Singurul lucru pe care l-as reprosa acestora este rezistentza mecanica scazuta. Mai tarziu am vazut ca majoritatea fețelor, indiferent de brand sunt sensibile la oricat de mici atingeri de masa.
                                                  Revenind la lemn (Carbonul): Nu stiu daca este bine sa fac comparatie cu alte lemne.Cel mai bine este sa va spun calitatile lui. Are un sunet adanc ( mie nu-mi plac lemnele care suna de parca ai juca cu un ciob de sticla), un "sweet spot" foarte mare ( daca nu lovesti perfect central trimite minigia tot bine), un control deosebit de mare la o viteza respectabila, un maner confortabil si nu in ultimul rand echilibrare foarte buna la o greutate nici prea mare nici prea mica. Super
                                                  Lemn- Bty Viscaria
                                                  FH - TENERGY 05
                                                  BH - TENERGY 80

Comentariu

Procesare...
                                                  X