Ce parere aveti de fetele Andro Quad 450 ? Sunt durabile ? Spinul este considerabil? Asta in caz ca ati folosit ...
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Despre Andro
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
Postat în original de VISCOPostat în original de filoEu am jucat azi pentru prima data cu un lemn Andro Hinoki Suss All+ si am fost incantat...........
Ce si cate palete ai? (eu am pe stoc cam 9 lemne si vreo 20 de fete din care nu vand nimic)
Daca ai de schimb ceva anunta-ma.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
Hmm, mie nu-mi prea place priza flared de la andro fata de donic sau butterfly ca e mai ingust lemnul exact acolo unde fac priza.
Comentariu
Am vazut pe link-ul cu pozele paletelor de campioni, ca multe din ele sunt badijonate numai pe zona din mijlocul palmei, nu pe toata lungimea manerului asa cum facem noi. Tot un fel de anatomic .Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Despre ANDRO
Ce fel de fața ai pe forhand Elefantelule, COR EMOTION, sau COR REVOLUTION ca nu se prea intelege. Dupa cum ai postat pare un hibrid necunoscut la ANDRO! As vrea parere ta despre COR REVOLUTION, care pentru viteza de pe scala ANDRO de 106, are pentru mine un control neasteptat de bun si un spin pe masura, cu mult superior SRIVER FX-ului meu. Ii scade cumva viteza in timp?(pentru ca fața incercata nu este noua)Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
http://www.andro.de/en/belaege/cor-emotion.php
Pot sa-ti ofer o parare fix despre ce scrie in semnatura...nu despre COR Revolution, cu care nu am jucat.
Revolution COR Emotion e o fața decenta...controlabila si cu un efect bun. Pare a fi si destul de rezistenta pentru ca o am de ceva timp si nu si-a pierdut din calitati. Nu am observat daca i-a scazut din viteza (sincer nu sesizez fineturi din astea).
Chiar nu ma pricep sa fac comparatii....tot ce pot e sa va dau posibilitatea sa incercati materialele mele...daca ne intalnim cumva.
Stiu ca nu e tocmai un raspuns cuprinzator dar nu ma pricep la mai mult pentru ca imi lipseste experienta.....
Comentariu
Despre Andro
Pe ANDRO.de exista un tabel comparativ al fețelor, unde gresit apare denumirea de C.O.R EMOTION, si nu REVOLUTION C.O.R EMOTION asa cum corect ai trecut in semnatura. De aici greseala mea...Mii de scuze daca am parut ironic!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:42.Procesare...X
Comentariu