Sunt foarte nehotarat ce lemn sa aleg dintre astea doua. Care e mai buna la spin. Poate imi spune cineva daca a avut vreunul din ele si cum se comporta. Eu am avut Joola Carbon dar n-am fost multumit deloc de el....rapid si necontrolabil. Imi trebuie totusi un pic de viteza dar si control.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Butterfly Balsa Carbo X5 versus JOOLA Wing Medium
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
cadet
- 04.oct.2010
- 121
- Bucharest, Romania, Romania
- 35
Likes given: 0Likes received: 0
din ce am inteles eu... si nu a fost o singura persoana care mi-a zis asta... Bty-ul balsa carbo x5 este foarte necontrolabil...Blade : Donic Waldner Black Devil CB
FH : Donic BlueFire M3 MAX
BH : Donic BlueFire M3 2.0
Comentariu
Joola Wing medium este un lemn excelent, cu maxim de control posibil pentru viteza pe care o are. Balsa Carbo X5 este mai rapid si cu alt simt, mai precis as spune ca are un dwell time mai mic. Nici pe departe X5 nu e un lemn slab, dar pentru ca reclamati "viteza si control", va recomand "Wing Medium" .Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
cadet- 23.iun.2010
- 138
- Balan, Harghita
- 32
merg pe balsa carbo x5 deoarece este un lemn cu care joci aproape cat si la distanta medie de masa , este un lemn usor ceea ce ii confera si un control bun iar la partea cu spinu se comporta foarte bine cat si la un atac in forta !
Comentariu
Am avut ambele lemne, intr-adevar X5 e mai rapid dar joola mi-a lasat impresia ca este prea lent la unele lovituri, mai ales de la semidistanta, dar asta depinde si de ce tehnica a loviturii ai. Eu cred ca X5 este un lemn cu doua clase peste lemnul Joola mai ales ca mie nu mi s-a parut deloc ca este un lemn necontrolabil! Nu cred ca este depasit la capitolul viteza-control decat de Timo Boll ZLF!Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Multumesc frumos pentru sfaturi. Am sa merg pe Bals Carbo x5. Am jucat intre timp cu asa ceva , avea fete yasaka pride 30...si m-i sa parut foarte bun. Are viteza si control exact cum imi place.....acuma ramane de vazut cu ce fete o sa-l "imperechez". Eu am deocamdata joola express x soft....bunicele as zice. Cineva mi-a recomandat DHS Huricane Neo 3.
Comentariu
Nu merge hurricane neo 3 pe lemnul x5! Deloc! Am incercat eu asa ceva si pur si simplu e prea dur buretele lui hurricane pe acest lemn! Cred ca ar merge mai bine fete usoare cu burete moale cu spin mult, gen vega europe.Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Are dreptate Daniel, H3 NEO nu merge deloc pe lemne cu carbon . Eu am jucat 1 luna cu aceasta fata pe ALC si nu m-am putut obisnui cu duritatea prea mare. Acum am mutat-o pe Clipper si merge mult mai bine.
Am jucat putin cu Vega Europe pe X5 si mi s-a parut o combinatie foarte resita. Mai intai incearca fetele tale pe X5 si vezi daca iti plac.Stiga Clipper Wood
FH: DHS Hurricane 3 NEO
BH: Donic Coppa Platin
Lipici: Tear Mender
Comentariu
cadet- 04.oct.2010
- 121
- Bucharest, Romania, Romania
- 35
si eu am lemn balsa carbon, nu x5, ci Donic Black Devil... si pot sa-ti spun ca in combinatie cu niste fete mai moi, gen acuda s2,s3 sau baracuda big slam.. se comporta foarte bine...Blade : Donic Waldner Black Devil CB
FH : Donic BlueFire M3 MAX
BH : Donic BlueFire M3 2.0
Comentariu
junior- 14.feb.2010
- 356
- Marasestii, Vrancea, Romania, Romania
- 32
am balsa carbo x5 de aproximativ 8, 9 luni parere mea este ca e un lemn acceptabil care poti juca si de langa masa si la semi distanta , dar sa pui pe el niste fete pe care sa le domine gen sriver ,bryce , am pe lemn tenergy 64 si 05 fx am inceput sa ma obisnuiesc , chiar daca nu mai am un control ridicat am viteza si spin, cred ca depinde de miscari si de antrenament , urmatorul lemn care o sa il iau o sa fie nitaku septear si o sa pun tenergyurile sa vad cum ma simt cu el.Lemn : Yasaka Sweeden Classic
Fh : Butterfly bryce
Bh : Butterfly bryce
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:56.Procesare...X
Comentariu