Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
2 Fete STIGA MAGNA 2.2 mm pe negru --50 LEI/BUC
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Salut!-daca mai este de actualitate, te rog pune dimensiunile la ambele fete si poze cu fata verso pentru amandoua.
Maxime!- AlinLEMN:Xiom Jazz
FETE: Yasaka Pride FH, Omega IV Euro BH
as fi interesat de fete. mai e de actualitate anuntul? daca este, un numar de telefon va rog ca sa luam legaturaLemne: Donic Carbo System OFF- AN / Donic Waldner Black Devil AN
Fete: BH Donic Coppa Silver 2.0
FH Donic Coppa Platin 2.0/ Xiom Omega III 2.0
Comentariu
pune tot ce ai pt vanzare...ai niste topicuri mai vechi si nu stiu daca mai sunt valabile...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Salut am trimis si eu MP la persoana respectiva si nici nu sa sinchisit sa raspunda asa ca eu cred ca trebuie sa-i punem o bila neagra ptr. neseriozitate.
Comentariu
Dragilor , nu trageti concluzii pripite . Daca va uitati pe profilul utilizatorului , puteti vedea ultima accesare , care din cate se vede la userul emma85 este 20 februarie . Deci, toate posturile dvs au fost facute dupa ultima accesare . Eu zic sa asteptati si sa verificati daca intra pe forum , abia dupa aia daca nu va raspunde luati unele masuri . Spor la joc !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:54.Procesare...X
Comentariu