Vand fata Thibar Speedy Spin neagra max (2,5 mm) jucata de vreo 8 ori taiata pe primorac off dimensiuni 159X150 mm, pret 50 ron fara transport. (transportul prin posta romana este 5 lei). Datele si caracteristicile fetei aici : http://www.wsport.com/catalogue/?tod...s&grp=172&qty=
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand fata Thibar Speedy Spin neagra max - 50 lei!
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Te salut Codrine! Am jucat impreuna la Cluj in aceiasi grupa la turneu daca iti aduci aminte. Nu vii la Bistrița pe 5 martie la turneu ca atunci poti sa vezi fata live si sa vezi daca iti convine. Toate cele bune!Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Stiu ca am jucat impreuna,La Bistrița nu stiu daca ajungem,antrenorul nostru este la munca si e mai greu cu transportul poate daca mai vine cineva din turda,campia si mai are locuri libere..inca nu stim
Comentariu
Ar fi ideal sa poti veni si sa poti studia putin fata si sa dai de doua ori cu ea in minge sa vezi cum o simti ca din poza nu te lamuresti cine stie ce. Eu am jucat cu fata asta de vreo 6-8 ori am montat-o prin 7 februarie pe un BTY primorac off- si dupa o saptamana mi-am cumparat alta paleta un BTY Balsa Carbo X5 cu fete si nu am mai jucat-o, dar am avut-o de noua. Tinem legatura eu cred ca sigur vor veni din Campia Turzii careva la concurs/Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:26.Procesare...X
Comentariu